SAMSUN

Can dostlarından ’ibretlik’ hareket

   |   
 2353
Can dostlarından ’ibretlik’ hareket
 - Kaldırım kenarında uyuyakalan vatandaşı sokak köpeklerinin etrafında nöbet tutarak koruması ’ibretlik görüntü’ oluşturdu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Kaldırım kenarında uyuyakalan vatandaşı sokak köpeklerinin etrafında nöbet tutarak koruması ’ibretlik görüntü’ oluşturdu.

Samsun’da sırtında sırt çantası, elinde cep telefonu kaldırım kenarında sırt üstü yatarak uyuyakalan bir kişiyi sokakta başıboş dolaşan can dostlarının etrafına yatarak koruma altına almaları görenleri şaşkına çevirdi.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Barış Bulvarı kenarında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 40 yaşındaki Celal Sezer, sırtında sırt çantası, elinde cep telefonu ile kaldırım kenarında uyuyakaldı. Cemal Sezer’i gören vatandaşlar durumu 112’ye ihbar etti. Sezer’in etrafını saran sokak köpeklerinin adeta onu korurcasına pozisyon almaları, görenlere ‘işte can dostları’ dedirtti.
Bir ara başka bir köpeği görünce kovalamak için peşine düşen köpekler yeniden Celal Sezer’in yanına gelerek etrafında nöbete devam ettiler. Yoldan geçen vatandaşlar Sezer’e müdahale etti ve yüzüne su vurup uyandırdı. Vatandaşların müdahalesi ile uyanan Celal Sezer, sokak köpeklerinin etrafına yatıp beklediklerini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Celal S. köpekleri sevip onlarla yakından ilgilendi.
Celal Sezer, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin tedavi talebini ise bir şeyinin olmadığını söyleyerek kabul etmedi. Bir süre köpekler ile oynayan Sezer daha sonra buradan ayrılarak yoluna devam etti.
Vatandaşlar, bu ibretlik görüntü ile köpeklerin can dostu olduğunu gösterdiğini söyledi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Can dostlarından ’ibretlik’ hareket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 6
User defaultYorum Id: 100035
13 Ağustos 2020
00:46
  • Yorum Id: 100035
  • 13 Ağustos 2020
  • 00:46

İnandırıcı degil yapmacık

User defaultYorum Id: 99961
12 Ağustos 2020
13:01
  • Yorum Id: 99961
  • 12 Ağustos 2020
  • 13:01

İnsanlar uyuyanı görse telefonunu cüzdanını alır gider malesef böyle bir devirdeyiz ama o allahın sessiz kulları resmen nöbet tutmuş sizi yaradana kurban olurum siz yerdekilere merhamet edin ki göktekide size merhamet etsin

User defaultYorum Id: 99976
12 Ağustos 2020
14:29
  • Yorum Id: 99976
  • 12 Ağustos 2020
  • 14:29

Allah dan etrafta insan yokmuş. kafasına sıkardı.

Daha Fazla Yorum