Caarfour`da 23 Nisan Coşkusu

Caarfour Bafra Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları hem eğlendirdi hem de hediyeler verdi.
Caarfour Bafra Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları hem eğlendirdi hem de hediyeler verdi.
Düzenlenen programda sunuculuğunu Radyo Barış DJ`lerinden DJ Ulaş`ın yaptığı, Çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen ve hediyelerle sevinen çocuklar güzel vakit geçirdiler.
Caarfour Bafra Şubesi Müdürü Engin Duman konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; `Biz Caarfour olarak Bafralılara sadece ürün satma anlayışında değil, kaliteli hizmet sunma derdindeyiz. Bafralılar bizleri böylesi sosyal konularda daha çok duyacaklar.Caarfour Bafra`da 2 Şubesi 30 personelle kaliteyi en uygun fiyata satan bir kuruluştur.Artık Bafralılar sebze-meyve için pazara gitmiyorlar.Hatta bizler 3. şubeyi açmayı planlıyoruz.
Şuan Caarfour`dan 50 TL`lik alışveriş yapanlar BMV kazanma şansları var.Bafralılar bizi takip etmeye devam etsin diyorum, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum` dedi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın