SİYASET

Büyük Ak Parti Ailesi Bir Araya Geldi

 
 2000
Büyük Ak Parti Ailesi Bir Araya Geldi - Kuruduğu 2001 yılından bugüne kadar Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan partililer Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Kuruduğu 2001 yılından bugüne kadar Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan partililer Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

İlçe Başkanlığının tertip ettiği kahvaltıya ilgi oldukça fazlaydı.

Açılış konuşmasında İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven gündemi değerlendirerek; "Bugün; birlik, beraberlik ve kardeşlik günümüz olsun. Bugün 2001 yılından bugüne kadar başkanlık ve diğer kurullarda görev yapmış arkadaşlarımız aramızda. İşte bu tablo Ak Parti`ye yakışan tablodur. Hepimizin malumu 30 Mart seçimleri yerel seçim olmaktan çıkmıştır. Mesele sadece Recep Tayyip Erdoğan`ı devirme meselesi de değildir. Asıl mesele Türkiye`nin ayakları üstünde durması, millileşme meselesidir. Recep Tayyip Erdoğan, mazlumların sesidir. Recep

{reklam}

Tayyip Erdoğan haksızlığa karşı olmanın sembolüdür. Ama birileri bundan rahatsız oldu ve Mayıs 2013`de yapamadıklarını 17 Aralık`ta aktörlerini değiştirerek tekrar sahneye koydular. Milletimiz her şeyin farkında, Türkiye`nin dört bir yanında yapılan miting meydanları bunun en büyük göstergesi. Bizler geçmişten günümüze aldığımız teşkilat disiplini ve ciddiyetiyle var gücümüzle partimiz ve halkımızın refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Ak Parti`nin gerçek sahibi millettir. Bizler önemli bir misyonu yerine getirmek için buradayız. Ak Parti bu ülkeyi olumsuz bir tablodan geleceğe güvenle bakabilen bir ülke haline getirdi. Bu başarıda gücünü aziz milletimizden aldı. Başarı emek istiyordu, fedakârlık istiyordu, bunları kurucu üyelerimizden bugüne kadar partimizde görev yapan arkadaşlarız gerçekleştirdi." 

Daha sonra söz alan Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin de birlik ve beraberliğin önemine değinerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ak Parti kurucu ilçe başkanı Haluk Bülbül yaptığı konuşmada böylesine önemli bir buluşmayı gerçekleştiren Tuncay Yurduseven ve ekibine teşekkür ederek seçimler öncesi oluşturulan birlikteliğin oldukça önemli olduğuna değindi. Geçmiş dönem ilçe başkanı Av. İbrahim Semiz de konuşmasında bu buluşmanın Ak Parti ailesinin ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğunun göstergesi olduğunu ifade etti. Ardından kahvaltıya katılan partililer söz alarak duygularını ifade ettiler ve bu tür buluşmaların daha sık tekrarlanması gerektiği konusunda dileklerini belittiler. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyük Ak Parti Ailesi Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0