GÜNDEM

Bugün 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan

 
 119
Bugün 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan - Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan
Bafra Haber

 |  - Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Atatürk Anıtı`na çelenk konmasıyla başladı. Cumhuriyet meydanındaki törenden sonra Bafra Kaymakamı Bekir DINKIRCI makamına Kızılırmak ilköğretim okulu öğrencisini ve öğretmenlerini kabul etti. Geleceğin Kaymakamı olarak DINKIRCI’NIN makamına oturan öğrenci Bafra Kaymakamı Bekir DINKIRCI’YA okulların sorunlarını ve gelecekte yapacağı çalışmalarını sıralayarak Kaymakam DINKIRCI’DAN tam not aldı. 
Daha sonra etkinlikler, Bafra Şehir Stadyumunda devam etti. Stadyumda düzenlenen kutlamalara Bafra Kaymakam’ı Bekir DINKIRCI, Bafra Belediye Başkanı Şükrü NEİŞ, Bafra Garnizon Komutanı Kıdemli Binbaşı Metin ÖZDEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Salih ÇOKAL, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüsamettin OTÇU, AK Parti İlçe Başkanı Haluk BÜLBÜL, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent GÜLBAZ, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Kemal YAYLA, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer YAYLA, milli, manevi ve kültürel değerlere sahip gençler yetiştirmek için çalıştıklarını kaydetti. İstiklal Marşı`nın 10 kıtasını ezbere okuyan Kızılırmak ilköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencisi Nihal TÜRKMEN, Bafra protokolü ve vatandaşlar tarafından alkışlandı. Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, şiirlerinin okunmasından sonra 48 okul ve Halkımızı Bilinçlendirme Derneği`nin de yer aldığı geçit töreni yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri sunuldu. Gösterinin ardından Bafra Kaymakamı Bekir DINKIRCI, programı hazırlayan öğretmenleri kutladı.  Yapılan gösteriler göz kamaştırdı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bugün 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0