BAFRA

Buğra Aktaş Slovakya’dan Altın Madalya İle Döndü

 
 1712
Buğra Aktaş Slovakya’dan Altın Madalya İle Döndü - Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü sporcusu Buğra Aktaş, Slovakya’da altın madalyanın sahibi oldu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü sporcusu Buğra Aktaş, Slovakya’da altın madalyanın sahibi oldu.

25-30 Temmuz 2022 tarihlerinde Slovakya'nın Branska Bystrıca şehrinde düzenlenen Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarında (EYOF) Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Badminton Milli Takım Sporcusu Buğra Aktaş, Manisalı partneri Ravza Bodur ile birlikte karışık çiftler kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Milli takım Antrenörü Şaban Kırcalı, “Yoğun, disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Bugünkü almış olduğumuz başarıda bunun göstergesidir. Samsun’a ve Baframıza bu başarıyı yaşattığımız için çok mutluyuz. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir'e, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Dereci'ye, Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Sayın Süleyman Demirtaş'a, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Osman Şenocak’a, Sayın Savaş Keskin'e, Sayın Üzeyir Kodan'a ve antrenör arkadaşlarım Yaşar Kaya' ya, Deniz Balçık'a, İlkay Üresin'e, Batuhan Yılmaz'a, Muhammet Can Hacıoğlu'na, Serkan Uğurlu'ya, turnuvada bizim yokluğunuzu hissettirmeyen Zeliha Okan Demir 'e ve bize inanıp destek veren herkese teşekkürler ederim.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Buğra Aktaş Slovakya’dan Altın Madalya İle Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 152243
05 Ağustos 2022
23:00
  • Yorum Id: 152243
  • 05 Ağustos 2022
  • 23:00

Buğra aktaşı tebrik ediyorum. ayrıca bafradaki takımlar ile haber yaparsanız seviniriz admin. tek şart yorumları kapatmalısın ki zaten öyle yapıyorsun :))