GÜNDEM

Bu Takımı Düşüren Başkan Olmayacağım

 
 86
Bafra Haber

 |  - Bu takımı düşüren Başkan olmayacağım

Bafra Belediye spor Başkanı Dursun Ali Bilgen ile Bafra Belediye spor’un geleceği üzerine çok özel ve duygusal bir röportaj gerçekleştirdik. Dursun Ali Bilgen, sorularımıza içtenlikle cevaplar verdi.
Öncelikle ilk yarı değerlendirmesi, yapan Başkan Bilgen: “14 yıl 3. Lig yüzü görmeyen bir takımı 3.Lige çıkarmak benim yönetimim dönemimde gerçekleşti. Bunun için çok mutluyum. Şimdi bu mutluluğumun misliyle mutsuzluğa dönüşmesine izin vermeyeceğim.
3.Lig çok farklı bir olay. Hiçbir şey amatör ligde olduğu gibi değil. O kadar prosedür ve kırtasiye var ki, bunlardan başını kaldırıp bazen spor ile ilgilenemiyorsun. Tabiî ki bu işleri yapan arkadaşlarımız var.
Biz bu amatörlükten sıyrılamadık. Hem yönetim hem de teknik heyet bunun acemiliğini çekti. Bu acemilik sonucunda düzgün bir kadro kuramadık. Transferleri yapan arkadaşların hiçbiri kötü niyetli değil. Ama onların da kapasitesi bu. 3. Ligde oyuncu temin etmek ile amatörde oyuncu temin etmek aynı şey değilmiş. Amatör ligde muhtemel oynayacak kişileri az çok tanıyabiliyorsun. Amatörde Türkiye’nin dört bir tarafından oyuncu getirmezsin. Çarşamba’nın oyuncusu Bafra’ya Bafra’nın oyuncusu Canik’e gider.
Neticede başta Teknik Direktör konusunda olmak üzere oyuncu seçiminde hatalar yaptık. Bu söylediklerim çalışan Hocaların ve oyuncuların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Şehre uyum sağlayamadılar, oyun anlayışları hocaya uymadı vs.
Sonuç: Çok kötü bir ilk yarı geçirdik. Ben Kulüp Başkanı olarak tüm bu yapılan yanlışların sorumluluğunu üzerime alıyorum. Biz bir yönetimiz ama Başkan benim ve sorumlu benim.
Şimdi geçmişi bırakıp geleceğe bakmak lazım.
Bu takımı 3. Lige çıkaran takımın Başkanı olarak düşüren Başkan da olmayacağım.
Herkes rahat olsun.
Şimdi top, Hocamız Sedat Gezer’de.
Mehmet Kemal Ünsal’ın garantisi ve tavsiyesi ile Sedat Gezer’i takımın başına getirdik. Şimdi tek sorumlu O.
Hiç kimse ona buna laf söylemesin.
Sedat Hoca bizden bir söz aldı, bizde ondan bir söz aldık.
O: Benim istediğim 8-10 oyuncu alırsanız, dedi.
Bizde: Biz o oyuncuları size alırsak, dedik.
Yani, Hoca kendisinin istediği 8-10 oyuncuyu alırsak ben bu kulübü ligde bırakırım, dedi.
Bizde söz verdik ve onun istediği oyuncuları ne yapıp edip alacağız.
Bu da şu oluyor:
Bafra Belediye spor ligde kalacaktır.
Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Bafra Belediye spor herhangi bir siyasi partinin kulübü değildir.
Bafra Belediye spor Bafra’nın Bafralının takımıdır.
Spor üzerinden siyaset yapmayı bırakalım. Kırmızı siyah formanın bir ucundan tutalım ve takımımızı en iyi yerlere getirelim.
Hocamız şu anda Ankara ve İstanbul arasında görüşmelerde bulunuyor. Kısa bir süre sonra transferler gerçekleşecek.
Şu anda ligdeki bütün kulüplerde para sorunu var. Çorum, Tokat, Ünye para sıkıntısı yaşıyor. Ve biz de para sıkıntısı yaşıyoruz.
Şu ana kadar bir iki otel masrafı ve ulaşım hizmeti karşılama dışında bir yardım almadık.
Bafralı işadamlarına sesleniyorum. Hepinizin yardımlarını bekliyorum. Bu iş bir iki kişilik iş değil. Yardım konusunda çağrılarımıza kulak veren Kaya Aşçı’ya da teşekkür ediyorum.
AŞÇI ailesi Bafra Belediye spor’a bir oyuncu alma sözü verdi. Bafra’da buna benzer yardım yapabilecek çok işadamımız var.
Dursun Ali Bilgen son olarak, bize güvenin ne gerekiyorsa yapılacaktır, dedi.

Bafra Haber.Com özel haber

  • BafraHaber Yorum
  • Bu Takımı Düşüren Başkan Olmayacağım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0