SPOR

Bu Sefer Berabere

 
 123
Bu Sefer Berabere - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor deplasmanda Salıpazarı sporla berabere kaldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor deplasmanda Salıpazarı sporla berabere kaldı.

Çarşamba İlçesi sunni çim de oynanan müsabakada 1930 Bafraspor`un üstün oynadığı maçı 1-1 berabere kaldı. 1930 Bafra sporun deplasmanda oynadığı maça yeni başkan Fatih Yıldız ve yeni yönetimi takımı yanız bırakmadı.

1930 Bafraspor İlk dakikalarda Salıpazarı spor karşısında baskın oynamasının sonucunu 30.cu dakkikada sağa taraftan gelişen ani atak sonucu Oğuz`un klas vuruşu ile durumu 1-0 yaptı bu dakika dan sonra maçın kontrolünü ele geçiren 1930 Bafraspor girdiği gol pozisyonlarını cömertce harcadı. Rakip Salıpazarı Spor Kontra ataklarla 1930 Bafra Spor kalesinde gol aradığı dakikalarda rakip takımın defansının bir anlık hatasından yararlanan Emre 40. cı dakika da maçı 1-1 eşitleyen golü attı.

İlk yarı bu karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. İkinci yarıya kontrollü ve hızlı başlayan taraf 1930 Bafra spor Cem` in düşürülmesi ile penaltı kazandı. 52. ci dakikada topun başına geçen 1930 Bafra sporun gölcüsü Oğuz penaltı atışını dışarı atarak kendi ve takımının 2.ci gol den etti. Bu dakkadan sonra 1930 Bafra spor rakip sahada üstün futbolunu karşılığını alamadı. Son dakikalarda ise 1930 Bafra sporun net bir penaltısını vermedi. Maç karşılıklı ilk yarıda atılan gollerle 1-1 tamamlandı. Bu beraberlikle 1930 Bafra Spor 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ile puan alma serisine devam etti. Üstün futbol oynamasına rağmen galibiyeti kaçıran taraf 1930 Bafra spor oldu. Maçta seyirciden çok Salı Pazarı ilçesinde görev yapan ve maçın güvenliğini sağlamaya gelen Polisler dikkat çekti.

Çarşamba Salı pazarıSpor: Seyfullah, Caner, Enes, Alican, Sinan, Onur, Ümit, Yunus, Deniz, Emre, İlkay

Yedekler: Yunus Emre, Yusuf, Mehmet, Necdet, Emircan

Tenikdirektör: İbrahim Çankaya

Yedekler: Yakup, Suphan, Ertuğrul, Mete, Tolunay, Kutsal

Teknik Direktör: İbrahim Çankaya

1930 Bafra spor: 1930 Bafra spor: Mesut, Kadir, Emre, İlker, Bedir, Cem, Onur, Ahmet, Oğuz, Selami

Yedekler: Yakup, Suphan, Ertuğrul, Mete, Tolunay, Kutsal

Teknik Direktörler: Mahmut Topal, Arif Gençoğlu

Hakemler: Ercan Hellaç, Ekrem Seymenoğlu, Selim Ersan

Goler: 30. dakika 1930 Bafra Spor Oğuz 40. dakika Salıpazarı Spor Emre

Sarı Kartlar: Salıpazarı spor( Caner), 1930 Bafra spor (Cem)                                         

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bu Sefer Berabere içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0