SAMSUN

Birlikte yaşadığı kadını darp etti, fenalaşınca hastaneye kaldırdı

 
 248
Birlikte yaşadığı kadını darpetti, fenalaşınca hastaneye kaldırdı - Samsun’da birlikte yaşadığı kadını kıskançlık yüzünden darp ederek ağır yaralayan şahıs, yaralı kadını 2 gün sonra fenalaşınca hastaneye kaldırdı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da birlikte yaşadığı kadını kıskançlık yüzünden darp ederek ağır yaralayan şahıs, yaralı kadını 2 gün sonra fenalaşınca hastaneye kaldırdı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.G.(41), alkollü mekanda çalıştığı gerekçesiyle kıskandığı ve birlikte yaşadığı S.T. (44) adlı kadını darp etti. Olaydan 2 gün sonra sabaha karşı fenalaşan S.T. adlı kadın, K.G. tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen S.T. tedavi altına alınırken, K.G. ise Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.
Sorgusu tamamlanan K.G., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Birlikte yaşadığı kadını darp etti, fenalaşınca hastaneye kaldırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0