BAFRA

Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu, Tam Öğrenme Ve Tam Başarının Adresi 

 
 2670
Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu,Tam Öğrenme Ve Tam Başarının Adresi  - Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu, “Tam Öğrenme ve Tam Başarının Adresi” sloganı ile Bafra’da hizmet vermeye başladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu, “Tam Öğrenme ve Tam Başarının Adresi” sloganı ile Bafra’da hizmet vermeye başladı. 

Bafra’nın Bafra Meslek Yüksekokulu karşısı, Ziraat Bankası  Beşyol şubesinin üzerinde açılan Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine  hizmet vermekte. 

Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Yeliz Erdoğan, “Geleceğimizin emanetçileri olan yavrularımızın kişisel gelişimlerini tamamlamaları , hedeflerine ulaşabilmeleri için tecrübeli, güleryüzlü eğitim kadromuz ile hizmet veriyoruz. Eğitim koçları eşliğinde her öğrencimiz ile birebir ilgilenerek derslerine destek ve yardımcı olduğumuz kursumuzda ‘’Yeni Nesil Soru’’ çalışmalarıyla çocuklarımızı sınavlara hazırlıyoruz.” dedi.

Müdür Yeliz Erdoğan son olarak “Değerli veliler sizleri yarınlarımızı emanet edeceğimiz yavrularımızı bizlere emanet etmek üzere kursumuza davet ediyoruz. Çocuklarımızın ve sizlerin sağlığının çok daha önemli olduğu bu dönemde temizlik ve hijyen noktasında üst düzeyde titizlik gösterdiğimiz kursumuzda sizleri bir çayımızı içmeye bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Adres: Bafra Meslek Yüksekokulu Karşısı, Ziraat Bankası Beşyol Şubesi üstü

Telefon:

 0 362 543 50 60

0 552 727 70 88

Bafranın haberi, bafra
 Yorum Yap