ULUSAL

Benzin Ve Motorine Bu Gece De Zam Var

 
 2361
Benzin Ve Motorine Bu Gece De Zam Var - Bu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam gelecek. Böylece akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak. Motorinin litre fiyatı bu gece 25 TL'yi aşacak.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam gelecek. Böylece akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak. Motorinin litre fiyatı bu gece 25 TL'yi aşacak.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, alınan sert yaptırım kararları ve dolar kurundaki artışlar, akaryakıtta zam yağmurunu beraberinde getiriyor.

EPGİS’in duyrusuna göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine 2 lira 25 kuruş zam gelecek.

Bu geceki zamla birlikte, akaryakıt fiyatları peş peşe 7. günde zamlanmış olacak.

MOTORİN 25 TL’Yİ AŞIYOR

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 21,14 TL’ye, Ankara’da 22,24 TL’ye, İzmir’de 22,26 TL’ye yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul’da 25,06 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 25,17 TL’ye yükselecek.

Küresel piyasalarda motorin talebinin yüksek olması ve en fazla üretimin yapıldığı rafinerilerin Rusya’da bulunması nedeniyle söz konusu ürüne yapılan zam benzinden daha fazla oluyor.

Petrolde nakliye ve sigorta maliyetlerinin artmasının yanı sıra rafinerilerin kâr marjlarını yükseltmesi, akaryakıt fiyatlarının artışında etkili oluyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Benzin Ve Motorine Bu Gece De Zam Var içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 18
User defaultYorum Id: 141331
13 Mart 2022
12:56
  • Yorum Id: 141331
  • 13 Mart 2022
  • 12:56

Her ne kadar din bilgisi hakkında cahilde olsam zamanında molla gibi yetiştim 2 imamın abisiyim ilahiyatçılar hakkında ilahiyatçıların hepsini kastdetmedim. dini siyasete karıştıranlar hakkında yazmışımdır. asla dine normal din adamına saygısızlığım olamaz. komünizmde insanların ihtiyaçlarını temin etmeyi düşünüyorlar. ihtiyaçlar sonsuzdur kaynaklar kıt olduğundan insanların tüm ihtiyaçların temin edilemez komünizmde uygulanamaz sosyalizmin hataları vardır ama uygulanabilir, sosyalizmden daha iyi sistemler mutlaka getirilebilir. insanların beynindeki komünizm gelse dahi insanlık için din, inanç, ibadet ve ibadethane vaz geçilemez zaruri bir ihtiyaç olarak görüyorum. hangi iktidar, hangi sistem ve düzen gelirse gelsin din adamlarının birinci vazifesi laiklik doğrultusunda dini hizmetleri vermesi gerekir. cami işlerini ve din eğitimi hizmetlerini vermesi gerekir. 1977 seçimleri arifesinde orta öğretimde ders olarak kuran okutulması için imza topladılar imza vermedim. bana kızdılar. eski yıllarda kuran neredeydi şimdi imza toluyorsunuz seçimden sonra toplan kuran bilmiyorsanız gelin ben öğretiyim dedim. yine de kuran öğrenmek isteyene yardımcı oluyorum. cünkü bana göre ölenler kurana inanarak kuran okunmasını bekleyerek ölüyor, ruhlar ölmediği için bunu bildiğim için her hafta 1-2 defa mutlaka kuran okuyorum. mezarlığı ziyaret edip kuran okuyorum. din mutlaka laiklik doğrultusunda yaşanacak ve yaşatılacak hepimizin göre bu olmalı. sana iyi günler dini hassasiyetleri olan kardeşim. canını sıkma canını sıktıysam hakkını helal et. bu bir fikir mücadelesi hoş görü mutlaka gereklidir. kusura bakmayınız.

Cevap
  • Yorum Id: 141372
  • 13 Mart 2022
  • 23:01

Bu konular coook uzar gider beyamca din ve devlet işleri birbirinden ayırdılar fakat devlet dini bırakmadı bu inkar edilemez birşey ki türkçe ezandan tutun ve bunun gibi birçok şey laik bir ülke istediler daha düne kadar anamızın bacimizin başındaki esarp sorun oluyor du laik bir ülkede insanları kıyafetleri ile sınıflandırma olur mu sana bişe anlatayım en son ki belediye seçimlerinde chp nin seçim aracını kısa süreliğine şoför olarak yardımcı oldum gazipaşa da ki küçük pazarın oraya geldik hafta gunu seçim arabasında izmir marşı çalmaya başladım chp nin kadın kollarından bi abla gelip izmir marşını kapa çalgılı cengili bişe çal pazarda köylü kadınlara gideceğiz bunlar bu marstan anlamaz dediginde benm annem de o pazarda sebzemizi satmaya gelmiş pazarcı idi ama benm annem başındaki esarp ayağındaki karalastik ayakkabisi ile o kadını bilgisi ile ellikere cebinden çıkarır di demem o ki insanlar önce birbirilerini sevmedikce anlamadikca hiç bir topluluğu bir çatı altında toplayamazsn sadece hangi görüşün sahipleri çoğunluksa o gelir ama her görüşü bir arada böyle bir zihniyetle yanyana bile alamazsn

User defaultYorum Id: 141296
12 Mart 2022
20:14
  • Yorum Id: 141296
  • 12 Mart 2022
  • 20:14

Laf yarışı yaparak vıcık çocuk gibisin diye eleştirdiğin için haklısınız ağırbaşlı bey efendiye benziyorsunuz. dini yorumunu ilahiyatçılara bırakıyorum bu hususta cahilim, iktisadi konularda yanlışlarım olsa da doğruluk payım vardır. eleştirinizden dolayı teşekkür ederim.

Cevap
  • Yorum Id: 141309
  • 13 Mart 2022
  • 00:01

Sizin yorumlarinizi yazdığıniz her kelimenizden biliyor anlıyorum merak buyurmayiniz. dini yorumları ilahiyatcilara bırakıyorum demişsin ama elektrik faturası olan haberlerde din hakkında ve ilahiyatcilar hakkında yazdıklarinizi da unutmadım.

User defaultYorum Id: 141290
12 Mart 2022
12:14
  • Yorum Id: 141290
  • 12 Mart 2022
  • 12:14

Eko ile uğraşmıyorum. naylon kuşakların çömezi değilim. 78 kuşağının abisiyim. internette 12 yıldır gündemde olan siyasi bloğum var. kurum dava takipçiliğinden emekli memurum 66 yaşından sonra sağlık ve yoksulluk nedeniyle başka yapacak şeyim yok.

Cevap
  • Yorum Id: 141292
  • 12 Mart 2022
  • 12:38

Harbi harbi senin egon tavan yapmış yıpranmış bir beyin ile bir sürü laf kalabalığı yaparak sanki birşey biliuomus havasıyla buralarda çaka atmaya benzemez bu işler yaşlılara saygımız sonsuz lakin kendini bilmiş cahil çocuklar gibi laf yarısına girmenden karekterini gayet belli ediyorsun oysaki ben sadece bir yorum yaptım karşılık vermeseydin o zmn derdim işte bu pişmiş bir insan ama bakıyorum da halen cıvık çocuk ......gibisin

Daha Fazla Yorum