BAFRA

Beltaş Yapı Elemanları Şirketinden Bafra Osb’ye Yeni Bir Yatırım...

 
 2417
Beltaş Yapı Elemanları ŞirketindenBafra Osb’ye Yeni Bir Yatırım... - Beltaş Yapı Elemanları Limited Şirketi, Bafra Medikal Karma İhtisas Organize Sanayi Bölgesine çimenton, beton ve doğal taştan imal edilen yapı elemanları imalat sanayi tesisi kurmaya hazırlanıyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Beltaş Yapı Elemanları Limited Şirketi, Bafra Medikal Karma İhtisas Organize Sanayi Bölgesine çimenton, beton ve doğal taştan imal edilen yapı elemanları imalat sanayi tesisi kurmaya hazırlanıyor.

Beltaş Yapı Elemanları Limited Şirketi Genel Müdürü Gökhan Gök Bafra’ya kurulması planlanan imalat sanayi tesisi hakkında şu bilgileri verdi: 

Beltaş Yapı Elemanları İnşaat Nakliyat Hayvancılık Madencilik Gıda Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi olarak bir büyük yatırıma imza attık.

Bu yatırımı Bafra medikal karma ihtisas organize sanayi bölgesinde hayata geçireceğiz. Yatırımımız Yeni Tesis Yatırımı (İmalat Sanayi Tesisi) olacak. Yatırımımızın konusu ise çimentodan, betondan veya suni taştan inşaat amaçlı ürünlerin imalatından oluşacak. Çimento ve beton ile mamul üretimi doğal taş malzemeden mamul üretimi hedeflerimiz arasındadır.

Projemiz kapsamında; muhtelif ebatlarda beton ve betonarme borular ile muayene baca elemanları, bağlantı parçaları, prefabrik kutu menfezler, çeşitli renk, desen ve ebatlarda doğal ve beton parke taşı, görme engelli taşı, bordür ve oluk taşları, dekoratif ve kentsel estetiğe sahip çiçeklikler, park mantarları ve sınır elemanları üretilecektir.

Bölgemizde modern kentlerin alt yapısı için, dünya standartlarında beton-betonarme boru, bunlara paralel olarak muayene baca elemanları, bağlantı parçaları ve prefabrik menfezler,  çeşitli renk, desen ve ebatlarda doğal ve beton parke taşı, görme engelli taşı, bordür ve oluk taşları, dekoratif ve kentsel estetiğe sahip çiçeklikler, park mantarları ve sınır elemanları üretimi yapan firmalar yetersizdir ve istenilen çeşitlilikte üretim sağlanamamaktadır. 

Bu bağlamda bu bölgede üretilemeyen son teknoloji ürünleri Beltaş Yapı Elemanları Şirketi, üretmeyi kendine hedef belirlemiştir. Bununla birlikte üretim beraberinde istihdam yaratacak olup, üretilen ürünler gerek yurt içi gerekse yurt dışına pazarlanarak, ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır. 

Firmamız 2003 yılında kurulmuş olup 17 yılı aşkın süredir alt yapı ve üst yapı beton ve betonarme ürünleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile serbest piyasa ihtiyaçlarına göre üretim ve pazarlama konusunda faaliyet göstermektedir. Yörede, bölgede ve ülkemizde güven yaratan bir firmadır. Kapasitelerini arttırmak hedefinde olan firmamız alt yapı ve üst yapı beton ve betonarme ürünler imalatlarını Samsun Bafra medikal karma organize sanayi bölgesinde kuracağı tesislerde üretmeyi planlamaktadır. Aynı yerde, yeni ve teknolojik makine ve ekipman yatırımları ile imalatı modernize ederek çevresini bilinçlendirmeyi hedeflemektedir. 

 Bölgemizdeki mevcut tesisler hali hazırda imalatı devam eden genelde eski teknoloji imalatlardan oluşmaktadır. Burada ki imalat çeşitliliğimiz kısıtlı ölçülerdedir. Firmamız bu bağlamada bölgemize öncülük sağlayacaktır.  

Amacımız, istihdam edeceğimiz güçlü kadro ve tecrübemizle, yüksek verimlilik ile kaliteyi üretebilmek, kendimizi sürekli yenileyerek, önce bölge sonra Türkiye pazarında aktif rol oynamak ve sektöründe lider kuruluşlar arasında yer almayı hedeflemektedir. Projemiz kapsamında alınacak ileri teknoloji ürünü makine ve ekipmanlar ile yüksek bir üretim kapasitesi sağlanacaktır. Daha kısa sürede daha düşük maliyetle daha üstün kalitede üretim ile sektör ve müşteri gereksinimlerinin en iyi ve en hızlı biçimde karşılayabilecek düzeye gelinecektir. Bu sebeple projemiz "YENİ TESİS YATIRIMI" şeklinde planlanmıştır.  

Yapacağımız yatırımımızla, pazar sıkıntımız olmayacaktır, oluşturacağımız uzman kadromuzla, yeni yatırım yerimizle ve yeni makine ve ekipmanlarımız ile istediğimiz ve amaçladığımız kaliteyi üreteceğimize ve bölgemiz de istihdam oluşturarak katma değer katacağımıza inanıyoruz. 

Üretimimiz kaliteli ve deneyimli teknisyenler ve mühendisler tarafından yapılacaktır. Tam otomasyon teknikleri ve kalite kontrol birimleri ile yüksek kalite anlayışına sahip olacağız.  Mutlak müşteri memnuniyeti ile hatasız olarak üretilecek ürünlerimiz, önceliğimiz bölge olmak üzere yurt içine ve yurtdışına da pazarlanacaktır. Üretim Teknolojisi Üretim teknolojimiz, alınacak makinelerle ileri ülkelerin kullandığı modern teknoloji ürünleri olacaktır. Üretim teknolojimizde Makine ve Teçhizatın önemi büyüktür. Zira imalatımız tamamen makinelerimizdeki ve üretim sistemimizdeki teknolojiye bağlıdır. 

BELTAŞ YAPI ELEMANLARI ŞİRKETİ, üretiminde bir entegre tesis gibi çalışarak tedarikçilerinden gelen ham maddeleri son teknoloji ile donatılmış makine ve teçhizatı ile, en uygun üretim teknikleri kullanarak üretim yapacaktır.  

ÇEVREYE OLUMSUZ ETKİSİ YOK

Çevreye Etkisi Yatırımımız kapsamında imalatı yapılan mamullerimizin çevre sağlığına olumsuz etki edecek yönleri yoktur. Projemiz çevre dostu bir yatırım olacaktır. Yatırımın çevreye olumsuz etkisini gidermek için her türlü önlemler alınacaktır. Ayrıca oluşabilecek her türlü atık giderleri içinde ilgili yönetmelikler doğrultusunda gerekli önlemler alınacaktır. Böylece yatırımın yapılacağı alanda çevre ve insan sağlığı sorunları olmayacaktır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra