GÜNDEM

Belediye Bafraspor Topbaşı Yaptı

 
 151
Bafra Haber

 |  - Belediye Bafraspor topbaşı yaptı

14 Yıl aradan sonra Bafralı sporseverlerin özlemlerini giderip 3.lige çıkan Belediye Bafraspor iç ve dış transferde anlaştığı 28 futbolcudan 24 ü  ile dün sabah 09.00`da ilk idmanına çıktı.
Bafra Belediyesi Turistik Tesisleri Mesire Alanında Teknik Direktör Abdullah Türkşen, Yardımcı Antrenör Muhammed Terzi nezaretinde 2 saat ter idmanı ve kondisyon çalışmaları yaptılar.
Transferlerden 24 kişinin katıldığı idmanı, Belediye Bafraspor Genel Sekreteri Adnan Hazır,
Genel Kaptan Kara Mehmet Topçu da büyük bir dikkatle takip ederek bol, bol not aldılar.
Eski oyuncularla yeni oyuncuların ilk idmanda birbirleriyle uyum içerisinde olmaları teknik heyeti fazlasıyla sevindirdi.
Belediye Bafraspor Teknik Direktörü Abdullah Türkşen  ``Yapmış olduğumuz ilk idman ile hafif bir şekilde ter attık. Kulübe yeni katılan oyuncuların da eski oyuncularla tanışması için bir fırsat oldu.  8 Ağustosa kadar Bafra`da çalışmalarımız günde çift idman olarak sürecek. 8 Ağustostan sonrada şehir dışında yapacağımız kampta hazırlık maçlarının yanı sıra,  çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bafralı sporseverler her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Yapmış olduğumuz transferlerde büyük özverilerde bulunan Belediye Bafraspor Kulüp Başkanımız Dursun Ali Bilgen,  Manevi katkıları ile bizleri destekleyen her zaman yanımızda olan Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş`e, fedakâr taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederken özledikleri bir Bafraspor`u karşılarında görecekleri müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Çok güzel bir transfer dönemi geçirdik. Hepsi birbirinden değerli futbolcular. Mevkilerinde söz sahibi olmuş kişiler. Onların Bafra`yı ve Belediye Bafraspor tercih etmeleri bizler için bir gurur kaynağıdır. Her şey Bafra ve Belediye Bafraspor için.`` Dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Belediye Bafraspor Topbaşı Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0