GÜNDEM

Belediye Asfalt İçin 8 Milyon Kredi Kullandı

 
 105
Bafra Haber

 |  - 2013 YILI Şubat ayında asfaltlama çalışmaları için toplam 6 milyon kredi çeken Bafra Belediyesi, Ekim ayı toplantısında da 1 Milyon 900 Bin lira kredi çekme talebinde bulundu.

Yapılan oylama sonucu kredi çekme izni verildi ve bu yıl içinde asfalt için çekilen kredi miktarı 8 Milyon lirayı buldu.

Bafra Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısında asfalt çalışmaları için 1 Milyon 900 Bin liralık özel bankadan kredi çekme yetkisi istendi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Çok yoğun bir şekilde gece gündüz asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bunun için ek bir krediye daha ihtiyacımız var. Bu konuda konuşmak isteyen varsa buyurdun görüşünü açıklasın." dedi.

MHP grubu adına Abdurrahman Çamaş söz aldı ve "Asfaltlama çalışmaları çok güzel ve halk bundan memnun ancak çok gereksiz asfaltlamalar da yapılıyor." dedi. Başkan Şahin, örneğin neresi diye sordu, Çamaş, "Kaldırımı olmayan yerlere asfalt dökülüyor, ileride oralara kaldırım dökülecek, yazıktır. Ayrıca daha öncede 6 Milyon Kredi çekmiştiniz bu iş için" dedi.

Yapılan oylama sonucu oy çokluğu ile kredi çekilmesi kararı alındı.

  • BafraHaber Yorum
  • Belediye Asfalt İçin 8 Milyon Kredi Kullandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0