BAFRA

Bbp Samsun Adayı Bahadır Şahin Alaçamlılardan Destek İstedi

 
 3152
Bbp Samsun Adayı BahadırŞahin Alaçamlılardan Destek İstedi - BBP Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bahadır Şahin, Alaçamlılardan destek istedi. 
Bafra Haber

 |  - BBP Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bahadır Şahin, Alaçamlılardan destek istedi. 

Bahadır Şahin, Alaçam ve Yenice Sapağın da bulunan  Esnaf,Cafe, Kahvehane ve Çay Ocaklarını ziyaret ederek destek istedi.

Şahin’in ziyaretlerdeki konuşmalarını satır başları şu şekilde:

Vatandaşını, esnafını ve muhtarlarını dinlemeyen vekillere dur deme zamanıdır. Vatandaşı dinleyebilecek potansiyeli olan genç dinamik enerjisi olan vekiller olsun artık. Bizler de bu yüzden sizin karşınıza çıktık. Enerjimize, gençliğimize ve dinamik olmamıza güveniyoruz. 

Telefondan  7/24 saat ulaşabilirsiniz. Bu seçimde  parti gözetmeyelim, aday gözetelelim. 10, 15 yıldır  verdiğiniz kişilerin artık mental yorgunluğu var.  Samsun, Bafra, Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs  ve Bölgemize iyi hizmet edebilecek vekil adayını gönderin.  Türkiye için Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Hazırız Varız diye Şahin, bize de bir şans verin. Ankara'ya güçlü gidersek masada güçlü oluruz, her iş sorun problem sıkıntı çözülür yeter ki istekli ol, işini yeter ki takip et.

Nasip olur da Ankara'ya gidersek çayınız içmeye dertlerinizi dinlemeye sorunlarını çözüme kavuşturmak adına  buralarda olacağız. sizlerden kopmayacağız, içinizden biri olacağız. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bbp Samsun Adayı Bahadır Şahin Alaçamlılardan Destek İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 177954
13 Mayıs 2023
11:48
  • Yorum Id: 177954
  • 13 Mayıs 2023
  • 11:48

Arkadaşım yıllardır yönetimde olan iktidar ile ortak ittifaktasınız gelmişsin o kötüydü de biz iyiyiz diyip oy istiyorsunuz kendi dediklerini oku kendin güleceksin bırakın şu siyaset modelini allah aşkına