BAFRA

Bbp Milletvekili Adayı Bahadır Şahin Dededağ’dan Destek İstedi

 
 1420
Bbp Milletvekili Adayı BahadırŞahin Dededağ’dan Destek İstedi - Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bahadır Şahin seçim çalışmalarına Dededağı, Bakırpınar ve Doğanca Mahallelerinde devam etti. 
Bafra Haber

 |  - Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bahadır Şahin seçim çalışmalarına Dededağı, Bakırpınar ve Doğanca Mahallelerinde devam etti. 

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Genel Seçimlerde BBP’den Samsun 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Bafralı Bahadır Şahin, Dededağı, Bakırpınar ve Doğanca mahallelerinde seçmenler ile bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, Bafra Teşkilatı,Büyük Birlik Partisi  Samsun  Milletvekili Adayları Sadettin Sönmez, Resul Saraçoğlu, Ramazan  Örsel, Alperen Ocakları Vakfı  Genel Başkan yardımcısı Ali Can Kocaman ve Alperen Ocakları Vakfı  Samsun il  Teşkilatı  Başkanı Yahya  Atasoy BBP Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'i yalnız bırakmadı.

Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, “Bilindiği gibi Bafra Ovası tarımın nokta yeri. Tarım da  Ülkemizin  ikinci Çukurovasıdır. Adeta Ülkemizin ve Bölgemizin yaş sebze ürünlerinde Ambar görevini yapıyor. Bu yüzden şu an Üreticinin ne sıkıntılar içinde olduklarını iyi biliyor, mahalle muhtarlarımızın da A - B partisi önemli değil, telefonlarına ulaşamadıkları vekillerin miladı dolmuştur. Artık onlara bu seçimde kırmızı kart gösterme zamanı. 

Büyük Birlik Partisi olarak üreticimizin ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini iyi bilen, yerinde zamanında çözebilecek Bafra'nın sizlerin öz evladı çocuğu kardeşiniz olan Bahadır Şahin'i Samsun 1. ci sıradan Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıkardık. Enerjisi, sinerjisi, genç dinamiği bu sorunlarınıza çözüm bulaşacak yerinde zamanında çözecek bir aday. 

Büyük Birlik Partisi olarak Milletvekili Adayımız Bahadır Şahin ile birlikte 30 yıllık tecrübemizi sunmak istiyoruz. Bafra'ya Bölgemize değer veren bir partiyiz. Bize bu seçimde yetki verin, biz sizlere pırlanta gibi genç karakterli dinamik bir Milletvekili verelim. Bu seçimde sizlerden Milletvekili için tam destek bekliyoruz.” dedi.

BBP Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin ise, “Cumhur İttifakı ile birlikte girdiğimiz bu önemli seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Ülkemizin bekası için oyunuz verin, biz de Cumhur İttifakı olduğum için ona vereceğiz, lakin Milletvekili ise sizin değerli oylarınıza talibim. 

Bu seçimde Büyük Birlik Partisini es geçmeyin. Baraj sorunumuz yok. Oyumuz boşa gitmesin kaygınız olmasın. Bu seçimde Bafra'nın öz evladı çocuğu olan Bahadır Şahin'e yetkiyi verin, Ankara'da sesin olsun.

Ankara'da güçlü sesin olmasını istiyorsanız, işlerinizin, problemlerinizin ve  sorunlarınızın çözülmesi konusunda etkili olmasını istiyorsanız Bahadır Şahin kardeşinize sandıkta görevinizi yapın, gerisini bana bırakın. 

Samsun'muzun, Bafra'mızın ve Bölgemizin sorunlarını iyi biliyoruz, çözülmeyecek halledilmeyecek ne sorun, ne sıkıntı ne de probleminiz kalacak, Ankara'ya gideyim gitmeyeyim telefonum 7/24 saat açık olacak. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bbp Milletvekili Adayı Bahadır Şahin Dededağ’dan Destek İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0