Bayrak Sevgisi Haftasında coşkulu yürüyüş

Samsun 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu tarafından Bayrak Sevgisi Haftası kapsamında düzenlenen bayraklı kortej yürüyüşü, ilçede büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Haberin Galerisi (7 Fotoğraf)→Programda konuşan 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, "Bugün ortaya çıkan tablo, çocuklarımızın milli değerlerimize ne denli bağlı olduğunu göstermektedir. Bu bilinçle geleceğe daha güçlü yürüyoruz" dedi. Okul Müdürü Recai Akdemir ise öğrencilerin milli değerlere sahip çıkmasından duyduğu gururu dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Törenin sonunda öğrenciler tarafından Kaymakam Haluk Şimşek, Emniyet Müdürü Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Adem Koçak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol’a Türk bayrağı takdim edildi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın