SPOR

Batuhan Uğurlu Türkiye 3.sü Oldu

 
 903
Bafra Haber

 |  - Bafra Badminton İhtisas Gençlik Ve Spor Kulübü Sporcusu Batuhan Uğurlu 11 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü Oldu.

Bafra Badminton İhtisas Gençlik Ve Spor Kulübü Sporcusu Batuhan Uğurlu 11 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü Oldu.
8-10 Haziran 2012 tarihlerinde Ankara- Pursaklar Spor salonunda yapılan 11 yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonası tek erkeklerde Batuhan Uğurlu Türkiye Üçüncüsü oldu.
Takım Antrenörü Şaban Kırcalı : `Okul müsabakalarında elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğundan sonra, 407 sporcunu katıldığı 11 yaş altı Badminton Türkiye şampiyonasında elde ettiğimiz Türkiye üçüncülüğü bizleri mutlu etmiştir.  Amacımız sporcularımızı Badminton milli takımlarına gönderip ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamaktır. Bizlere destek olan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Altınsoy`a, Özel Medi Bafra Hastanesi Yönetimine, sporcu velilerimize ve ilçemize ve ilimize bu başarıları getiren sporcuma teşekkür ediyorum`` dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Batuhan Uğurlu Türkiye 3.sü Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0