BAFRA

Öykü Yazarı Semrin Şahin’den Omü' De Yerel Edebiyat Dergiciliği Paneli

 
 75
Öykü Yazarı Semrin Şahin’den Omü'De Yerel Edebiyat Dergiciliği Paneli - Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve Öykü yazarı olup, edebiyat Piyasasında kendi yazdığı kitapları olan ve eserleri birçok dergide yer alan ve birçok edebiyat ödülü bulunan Semrin Şahin, OMÜ' de bir Dergicilik Paneli' ne katıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve Öykü yazarı olup, edebiyat Piyasasında kendi yazdığı kitapları olan ve eserleri birçok dergide yer alan ve birçok edebiyat ödülü bulunan Semrin Şahin, OMÜ' de bir Dergicilik Paneli' ne katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde ve üniversite öğrencileri tarafından bu sene kurulan Genç Yazarlar Topluluğu ilk etkinliğini dergicilik üzerine planladı.

OMÜ ve Genç Yazarlar Topluluğu, yerelde yayıncılık yapan “Edebiyat Nöbeti” ve “Yolcu” dergilerinin önemli isimlerini konuşmacı olarak misafir etti. Bu anlamlı panelde Türkçe Öğretmenimiz Semrin Şahin de yer aldı.

“ Yerel Edebiyat Dergiciliği” konusu üzerine düzenlenen panelde; Edebiyat Nöbeti Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Karaca, içerik editörü ve yazar Semrin Şahin ile birlikte Yolcu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer İdris Akdin öğrenciler tarafından sorulan sorulara yanıt verdi.

Okul Müdürü Bahri Dilci " Türkçe Öğretmenimiz ve yazar Semrin Şahin´i tebrik ediyor, daha nice anlamlı ve başarılı projelerde yer almasını arzu ediyoruz. " dedi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öykü Yazarı Semrin Şahin’den Omü' De Yerel Edebiyat Dergiciliği Paneli içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0