ULUSAL

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan dikkat çeken paylaşımlar!

 
 486
Fenerbahçe ve Galatasaray'dandikkat çeken paylaşımlar! - Fenerbahçe'nin, 4-1'lik Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray sosyal medya hesabından, "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yapıldı. Sarı-lacivertli kulüp de bu paylaşıma, "Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi.	Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevapBUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Fenerbahçe'nin, 4-1'lik Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray sosyal medya hesabından, "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yapıldı. Sarı-lacivertli kulüp de bu paylaşıma, "Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevapBUGÜN NELER OLDU?

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup etti. Mücadelede Hakem Bahattin Şimşek, konuk Başakşehir'den 2 futbolcunun yanı sıra Teknik Direktör Okan Buruk'a da kırmızı kart gösterdi. 90 dakika sonunda Galatasaray resmi sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Sarı-kırmızılılar, siyah bir fon üzerine "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe sosyal medya hesabı ise bu paylaşıma, "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi.

 

Galatasaray, Fenerbahçe'nin verdiği cevaba karşılık, 12 Mayıs 2012 tarihinde Kadıköy'de şampiyon olduklarında çekilen fotoğrafı, 2013 yılından sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan takımların sayılarını ekleyerek paylaştı.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği mücadelede hakem Bahattin Şimşek'in kararlarından dolayı Galatasaray, sosyal medya hesabından siyah bir fon üzerine "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yapmıştı.

Fenerbahçe de sosyal medya hesabından bu paylaşıma, "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını vermişti.

Sarı-kırmızılılar, daha sonra sarı-lacivertlilerin bu paylaşımına karşılık verdi. Galatasaray sosyal medya hesabından, Kadıköy'de 12 Mayıs 2012 tarihinde Süper Lig'de şampiyon oldukları maçta saha içinde çekilen fotoğrafı, 2013 yılından sonra Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk kazanan takımların sayılarıyla birlikte paylaştı. Fotoğrafın üzerinde de 'Karanlıkları aydınlatan' yazısı yer aldı.

  • BafraHaber Yorum
  • Fenerbahçe ve Galatasaray'dan dikkat çeken paylaşımlar! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0