ULUSAL

Ünlü youtuber feci kazada ölümden döndü! Enes Batur kaza geçirdi

 
 959
Ünlü youtuber feci kazada ölümdendöndü! Enes Batur kaza geçirdi - Ünlü youtuber Enes Batur, Etiler’de kullandığı lüks otomobille önce refüjde bulunan ağaca, sonra da yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. Otomobilinin tekeri yerinden fırlarken ölümden dönen Batur’u olay yerine gelen kız arkadaşı teselli etti.	Aracın tekeri yerinden fırladı	Sevgilisi sarılarak teselli ettiBUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Ünlü youtuber Enes Batur, Etiler’de kullandığı lüks otomobille önce refüjde bulunan ağaca, sonra da yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. Otomobilinin tekeri yerinden fırlarken ölümden dönen Batur’u olay yerine gelen kız arkadaşı teselli etti. Aracın tekeri yerinden fırladı Sevgilisi sarılarak teselli ettiBUGÜN NELER OLDU?

Kaza sabah saatlerinde Etiler Tepecik yolu üzerinde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde bulunan Enes Batur, direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobiliyle önce refüjdeki ağaca, ardından ise yol kenarında bulunan otomobillere çarptı.

Feci kazada Batur'un kullandığı otomobilin tekerleri yerinden fırlarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Enes Batur'un kullandığı araç kullanılamaz hale gelirken, ünlü fenomen kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza sonrası şok geçiren ünlü fenomeni, olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşları teselli etti. Batur, sevgiline sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bir süre başka bir araç içerisinde bekletilen Enes Batur, daha sonra ambülans ile hastaneye kaldırıldı.
Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Murat Horoz
 

  • BafraHaber Yorum
  • Ünlü youtuber feci kazada ölümden döndü! Enes Batur kaza geçirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0