BAFRA

Chp Bafra Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

 
 184
Chp Bafra Kadın Kolları 8Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı - Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Veteriner Kemal Bütüner’in eşi Cavidan Bütüner ve Kadın Kolları Üyeleri “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çerçevesinde hazırladıkları hediye ve karanfilleri dağıtarak kutladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Veteriner Kemal Bütüner’in eşi Cavidan Bütüner ve Kadın Kolları Üyeleri “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çerçevesinde hazırladıkları hediye ve karanfilleri dağıtarak kutladı. 

Kemal Bütüner’in eşi Cavidan Bütüner,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, evinde, tarlasında, bağında, bahçesinde, tekstil atölyesinde, mağazalarda çalışan, ekmeğini alın teri ile kazan tüm emekçi Kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar günü” kutlarız. Bu nedenle, onları sadece bu günler de değil her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Kadınlarımız hüzünlü yolculuklarından yoruldu. Böyle olmayı bırakıp “Bilge Kadın” olmaya ihtiyaçları var. Okumak, Düşünmek, Fikriyle var olmak, günümüz kadınlarımızın temel görevi olmalı.” dedi


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Bafra Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0