SAMSUN

Başkan Yılmaz Majörlük Yaptı

 
 164
Başkan Yılmaz Majörlük Yaptı - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mezun olduğu 19 Mayıs Lisesi'nde düzenlenen pilav gününe katılarak bandoya majörlük yaptı
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mezun olduğu 19 Mayıs Lisesi'nde düzenlenen pilav gününe katılarak bandoya majörlük yaptı

Başkan Yılmaz, seneler önce sıralarında oturduğu ve aynı zamanda bando takımının da majörlüğünü yaptığı 19 Mayıs Lisesi'ndeki pilav günü etkinliğinde renkli dakikalar geçirdi. Bando takımının başına geçen ve başarı ile yöneten Başkan Yılmaz "Yıllar sonra yeniden 19 Mayıs Lisesi'nde majörlük yaparak okul yıllarıma geri dönmek beni gururlandırdı" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ'LA RENKLİ 19 MAYIS

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına kardeş şehir ABD Arkansas Eyaleti'nin Little Rock eski Belediye Başkanı Patrick Henry Hays ile birlikte katıldı.

Töreni izlemeye gelen öğrencilerle İngilizce sohbet eden Patrick Henry Hays, hediye edilen Türk Bayrağı'nı biran olsun yanından ayırmadı.

Atatürk'ü temsilen Türk Bayrağı'nın karaya çıkış töreni öncesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları ekibinin Samsun yöresi gösterisi büyük ilgi gördü. Misafir belediye başkanına Gösteri yapan dansçıların giydikleri kıyafetleri ve topuz taban ayakkabıları gösteren Başkan Yılmaz, Little Rock Belediye Başkanı Patrick Henry Hays'e dansçının tespihini hediye etti. İl Jandarma Komutanlığı'nın Kızılırmak Kuş Cenneti'nde devriye gezecek atlı birliği ile fotoğraf çektirildi.

Kurtuluş İskelesi ve Valilik önündeki törenin ardından Panaroma 1919 Müzesi gezildi. Müze ziyaretinin ardından önünde bekleyen Atatürk'ün aracının benzeri olan eski model araç hakkında Little Rock Belediye Başkanı Patrick Henry Hays'e bilgi veren Başkan Yılmaz, daha sonra araca binerek kısa bir tur attı.

Ardından Sağlık Bakanlığı'nın bisiklet dağıtım törenine katılan Başkan Yılmaz, Hays ile bisiklet sürerek, öğrencilere bisikletlerini dağıttı. Burada yaptığı konuşmada Başkan Yılmaz, Samsun'un Türkiye'de en uzun bisiklet parkuruna sahip şehirleri arasında olduğunu söyledi.

Samsun'da şuan 22 km'lik bisiklet parkuru olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, 20 kilometrelik ilave parkurun da kısa zamanda biteceğini kaydetti.

Bisiklet dağıtım töreninin ardından Başkan Yılmaz, konuğunu Kurtuluş İskelesi'ne götürerek, burada Atatürk'ün makam aracında oturuşunu canlandıran heykelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz Majörlük Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0