GÜNDEM

Başkan Şahin: "Kapıkaya Festivalimiz Türkiye’nin Gururu Olacak”

 
 473
Başkan Şahin: "KapıkayaFestivalimiz Türkiye’nin Gururu Olacak” - Bafra Belediye Başkanı Şahin, 53 ülkenin davet edildiği ”Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali”nin Türkiye’nin gururu olacağını söyledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Şahin, 53 ülkenin davet edildiği ”Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali”nin Türkiye’nin gururu olacağını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Şahin, Kapıkaya Festivali çalışmalarına yerinde inceledi. 20 Temmuz’da başlayacak olan festivale 53 ülke davet edildi. 20-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ”Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali”nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Şahin, “Kapıkaya, dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Kapıkaya Festivalimiz ile burası dünyaya açılacaktır. Bu etkinlik ile ülkemizin gururu olacağız” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin festival hazırlıkları hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Bafra Kapıkaya, yamaç paraşütü imkanı ve doğal güzellikleri ile dünyanın eşsiz yerlerinden biridir. Buranın tanınmasını arzu ediyoruz. Baframızın bu değerini Kapıkaya Festivalimiz ile dünyaya tanıtmanın önemli bir adımını atmış olacağız. Festivalimiz 20 Temmuz Perşembe günü başlayacaktır. İlk gün açılış ile beraber programlar başlayacaktır. Çadır kurma ve kamp yerleşme, Jetboa turlarının açılması Foto Safari yarışma etkinliğinin açılışı (Pazar günü 12.00 de sonlanacak) Bafra barınağına ziyaret, Treking (parkur 1) P3 üstü single pilotları uçuşu ve tandem uçuşları, yazlık açık hava sineması ateşi ve serbest programlar olacaktır. Programlarımız 21- 22 ve 23 Temmuz tarihlerinde devam edecektir. Muhteşem Karadeniz manzarasında uçuş, trekking, foto safari, kano, balık tutma yarışı, Kuş Cenneti, Bafra barınağına ziyaret ve bölge gezileri kamp ateşi etrafında müzik eşliğinde kamp yapılması etkinlikleri olacaktır. Kamp alanı, yemek, tepe ve tepeye ulaşımlar, şehir merkezinden tepeye ulaşımlar tamamen ücretsizdir. Her türlü imkân belediyemiz tarafından insanlarımıza sunulacaktır. Almanya, Yunanistan, Letonya, Katar, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Malta, Azerbaycan, Belçika, Cezayir, Avusturya, Kosova, Bulgaristan, Ukranya, Lüksemburg, Macaristan, Portekiz, İspanya, İtalya, Kazakistan, Polonya dahil 53 ülke festivalimize davetlidir. Bu ülkelerden çok sayıda insan festivalimize katılacaktır. Bu yönüyle de Kapıkayafes uluslararası bir festivaldir.”
Başkan Şahin ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Vatansever, Fen işleri Müdürü Hüseyin Özdamar, Basın Halkla ilişkiler Müdürü Ramazan Yaman, Kültür İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz, belediye mühendisleri ve festival komitesinden Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: "Kapıkaya Festivalimiz Türkiye’nin Gururu Olacak” içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0