Başkan Şahin Konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: " Belediyemizin iş makinesi ve araç filosunun büyük bir bölümü ekonomik ömrünü tamamlamış ve çok sık olarak arıza yapıyordu. Bakım ve onarım giderleri yüksekti. Araç kiralaması yapıyordu. Biz araç kiralamaya son verdik. Araç kiralama ile bakım ve onarım giderlerine verilecek para ile kendi araçlarımıza sahip olduk. Aldığımız iş makinesi ve araçlarla maliyetleri azalttık. 41 iş makinesi ve araç aldık, araç kiralamaya son verdik
İşimizi Kendi iş makinesi ve araçlarımız ile yapıyoruz. Yeni araçlarımızla Hizmet kalitesini artırdık. İlimizde Büyükşehir belediyesinden sonra en kapsamlı, teknolojik ve büyük iş makinesi ve araç filosuna Bafra Belediyesi sahiptir.
Bir yaz döneminde asfaltlama çalışmaları için Asfalt finişerine kiralamaya verilen bedel kadar bir parayla asfalt finişeri, 3 adet silindir ile asfalt bakım ve onarım aracını alarak belediyemize kazandırdık. Artık kendi işimizi kendi araçlarımızla yapıyoruz. Halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet sunuyoruz. " dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!