BAFRA

Başkan Kocabaş MHP Samsun İl Başkanlığı Açılışına Katıldı

 
 1058
Başkan Kocabaş MHP Samsunİl Başkanlığı Açılışına Katıldı - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığının yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış programında siyaset, iş dünyası ve sivil toplum temsilcileri bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığının yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış programında siyaset, iş dünyası ve sivil toplum temsilcileri bir araya geldi.

Programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, milletvekilleri, belediye başkanları, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tunç da açılış töreninde yer alarak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen törende protokol konuşmalarının ardından dualar edildi, kurdele kesimiyle birlikte yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

Başkan Serdal Sefa Kocabaş, yeni hizmet binasının Samsun’a ve teşkilata hayırlı olmasını dileyerek, nazik davetlerinden dolayı MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’a teşekkür etti.