BAFRA

Başkan Kılıç, Pakun Fabrikasını Ziyaret Etti

 
 2178
Başkan Kılıç, Pakun Fabrikasını Ziyaret Etti - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin ile beraber PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin ile beraber PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

HER GÜN YENİ TEKNOLOJİYE AYAK UYDURUYORUZ 

PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a verdiği bilgilerde, “Ülkemizin güneydoğu bölgesi hariç tüm pazarlarında varız. Her gün yeni teknolojiye ayak uydurarak hem sürekliliği hem de kaliteyi sağlıyoruz” pandemi döneminde de ihracata ve üretime ara vermediklerinden bahseden Durgun, amacımız sürekli üreten, sürekli kendini geliştiren firma olmak ve Bafra’nın adını Dünyaya duyurmaktır.” dedi.

45 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

Buğday ununun önemini de değinen Tuncay Durgun, “45 ülkeye ihracat eden bir firmaya sahibiz, Bafra’mızı yurtdışında ve yurt içinde en şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Buradan kazandığımızı tekrar Bafra’mıza harcamak bizim için en büyük nimet ve biz var olduğumuz sürece hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

KAPASİTEMİZ HER YIL ARTARAK BÜYÜYOR

PAKUN Onursal Başkanı Niyazi Durgun ise, Başkan Hamit Kılıç’a, Bafra Tekirdağ da kurdukları tesisleri üretim kapasiteleri hakkında bilgiler verdi.  Un sektöründe kapasite bakımında, birçok fabrikadan daha yüksek üretim kapasitesine sahip olduklarını da aktaran Niyazi Durgun, sürekli gelişen ve kapasitesini her yıl yükselten bir firma olduklarının da altını çizdi.

BAFRA İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Tofaş kavşağının sorununu kökten çözdüklerini ve buradaki ölümlü trafik kazalarının da önüne geçmiş bulunuyoruz dedi. Kılıç ziyarette ayrıca, orta ölçekli sanayi sitesinden, güneş tarlasına kadar birçok projelerini anlattı.  Güneş tarlası projesi tamamlandıktan 5 yıl sonra kendi elektriğini üreten bir ilçe olacağız. Orta ölçekli sanayi sitesi sayesinde OSB’de ki firmaların da yükü hafifleteceklerinin altını çizen Başkan Kılıç, bu sayede merdiven altı işi yapan birçok firmayı da desteklemiş olacağız” dedi.

Ziyarete, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin, PAKUN Onursal Başkanı Niyazi Durgun, PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, yönetim kurulu üyeleri, İlkay ve Tuncay Durgun katıldı.

Bafranın haberi, bafra