BAFRA

Başkan Kılıç, Önemli Dosyalarla Ankara'da

 
 557
Başkan Kılıç, Önemli Dosyalarla Ankara'da - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara’da Bafra için
önem arz eden projelerle ilgili olarak çeşitli görüşme ve temaslar gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara’da Bafra için önem arz eden projelerle ilgili olarak çeşitli görüşme ve temaslar gerçekleştirdi.

 Başkan Kılıç, beş gün süren ve şimdiden ülke genelinde adından söz ettirme özelliği kazanan 3. Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin ardından gerçekleştirdiği Başkent ziyaretinde; Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Sera Organize Sanayi Projesi, Yenilenebilir Enerji ve Güneş Enerjisi projeleri gibi konu başlıkları hakkında görüşmelerde bulundu.

YENİLENEBİLİR ENERJİ ve GÜNEŞ ENERJİSİ

Başkan Kılıç’ın ziyaretleri kapsamında İller Bankası Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir,İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yerebakan ile sürekli devam eden doğal süreçlerdeki var olan enerji akışından elde edilen Yenilenebilir Enerji ve özellikle yaz aylarında kullanımının vermiş olduğu pratiklik ve elektrik faturalarında sağladığı büyük düşüşlerle tercih edilen Güneş Enerjisi konularının Bafra’da uygulanması ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ-SERA ORGANİZE SANAYİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara temaslarında ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı ile bir araya gelerek, İlçe için oldukça büyük önem taşıyan Orta Ölçekli Sanayi ve Sera Organize Sanayi Projeleri hususundaki gelişmeler görüşüldü.

 Başkan Kılıç’ın Ankara ziyaretinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Soner Taş’ da kendisine eşlik etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kılıç, Önemli Dosyalarla Ankara'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0