BAFRA

Başkan Kılıç Daha Fazla Memur Almak İçin Yer Açtı!

 
 5030
Başkan Kılıç Daha Fazla Memur Almak İçin Yer Açtı! - Bafra Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında memurların kadro derece değişikliği ile kadro sınıf değişikliği görüşüldü.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında memurların kadro derece değişikliği ile kadro sınıf değişikliği görüşüldü.

Mayıs Meclis toplantısı Belediye Başkanı Hamit Kılıç Başkanlığında Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerinde görüşüldü. 

Toplantıda, Bafra Belediyesine bağlı memur kadrolarının, öğrenim, terfi, çalışılan yıllar ile derece ve kademe ilerlemesi ile ilgili değişiklik yapılası teklif edildi. Teklif kabul edildi.

Toplantıda ayrıca kadro sınıf değişikliği görüşüldü. 8 kişiden oluşan boş Teknisyen yardımcısı ve kaloriferci kadrosunun 2 Şehir ve Bölge Plancısı, 3 Mühendis ve 3 Mimardan oluşan 8 yeni kadro ile değiştirilmesi teklif edildi.

Başkan Hamit Kılıç norm kadro değişikliği ile ilgili olarak, “Belki bir ihtimal şehir planlamacı alacağız, mühendis alacağız, mimar alacağız dolayısıyla bu kadrolarda bir boşluk olsun istiyoruz. Kadrolar arasında bir değişiklik yapmak için bunu meclise sunduk. Bu konuda söz almak isteyen varsa buyursun” dedi.

Söz alan MHP Meclis üyesi Recep Kaplan, “Başkanım kadrolarda değişiklik yok ama olan kadroları da kullanmıyoruz. Yani kadrolu vatandaşlar… Örneğin bir mühendis boşta, boş oturuyor. Yani mimar olan boş oturuyor. Yani bunlar mimarlık yapacaksa mimarlık yapsın. Boşta oturan atıl durumda olan memurları da  değerlendirmekte fayda var.” dedi.

Başkan Kılıç, “Doğru diyorsunuz belediyenin her zaman ihtiyacı var. Belediyede 3 tane 5 tane 10 tane ekibimizi boşta olmasının zararı olmaz. Bugün boşta olan yarın değerlendirilir. Yani teknik ekibimizin her Zaman dolu olması lazım. Sayısının yüksek olması lazım. Biz yarın hemen birisini alacağız diye bunu yapmıyoruz ama böyle bir hazırlık da yapıyoruz.” dedi. 

İYİ Parti Meclis üyesi İsmail Bekar’ın, “Tabi kimsenin haberi olmadan alırsınız. Şimdiden yap zemini, basından duyarız şunun akrabası bunun akrabası diye basından duyarız biz.” sözlerini Hamit Kılıç “üslubu bozmayın” şeklinde tersledi. Bekar, bu terslemeye “Gerçek olanı söylüyorum ben” şeklinde karşılık verdi. Bekar’ın imalı çıkışı Meclis’te gülüşmelere neden oldu.

#ismail-bekar2#’ın imalı sözlerine cevap veren Başkan Kılıç, “Mühendisten bahsettik, mimar planlamacıdan bahsediyoruz. Bizim en son ki mühendisi nasıl aldığımızı gördük. Malatya'dan vatandaş 90 puanla geldi. Yani şimdi bu farklı bir şey.” şeklinde konuştu. Teklif oy birliği ile kabul edildi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kılıç Daha Fazla Memur Almak İçin Yer Açtı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 119314
20 Mayıs 2021
14:36
  • Yorum Id: 119314
  • 20 Mayıs 2021
  • 14:36

Anlaşıldı listede bekleyen yandaşlar yada cocukları var işe yerleştirilecek.

User defaultYorum Id: 119251
19 Mayıs 2021
23:54
  • Yorum Id: 119251
  • 19 Mayıs 2021
  • 23:54

Valla ben ismail bekarı çok iyi tanırım yanlışa yanlış doğruya doğru diyen bi adamdır yalakalıkta yapmaz ama o mecliste ne yalakalar var ne yalakalar var ben bafra belidiyesiinin şirket olduğunu rmazanda öğrendim hamit başkan kolilerin üstüne ismini yazınca şirket reklamı gibi

User defaultYorum Id: 119248
19 Mayıs 2021
23:51
  • Yorum Id: 119248
  • 19 Mayıs 2021
  • 23:51

Ah başkan ah o belediye binasının içinde nice boş oturan adamlar var hatta şöyle söylim seni gördüğü zaman bacak bacak üstüne atıp ayağa kalkmayanlarda var neden biliyonmu torpille aldığın için kadrolu yaptığın için sen gidiceksin onlar kalıcak he bide şu var büyükşehir belediyesi başkanlığı boşa çıktığında samsunda olsun ankarada olsun ilk zihni şahinin ismi söylendi aynı durum şimdi olsa senin ismin söylenirmi hayır neden dersen belediyecilikten anladığın yok başkanlıktan anladığın yok biraz hızlı gittim galiba ama olsun kasis yaparsınız sizde nasıl olsa alıştınız kasis yapmaya

Daha Fazla Yorum