BAFRA

Başkan Kılıç, “bafra’nın Hain Brütüs’ü”nü Dava Etti

 
 510
Başkan Kılıç, “bafra’nınHain Brütüs’ü”nü Dava Etti - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün’ün “Bafra’nın Hain Brütüs’ü” başlıklı yazısını yargıya taşıdı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün’ün “Bafra’nın Hain Brütüs’ü” başlıklı yazısını yargıya taşıdı.

Bafra Belediyesine ait Billboardların, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e verilmesi üzerine Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Gün bir yazı kaleme alarak sert bir şekilde eleştirmişti. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Musa Gün’ü yazdığı yazıdan dolayı dava etti. 

Musa Gün yazısında, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Bafra için de bir tarih olduğunu belirtip, “…Birileri ise şimdilerde bu tarihe ihanet içerisinde…”,  “Bu kin, bu öfke, bu çekememezlik, bu ihanet niye?”, “Evet benim açımdan bunun adı ihanettir…”, “Alçaklıktır…”, “Bafra’yı sırtından vurmaktır…”, “Aralarında kan davası varmış gibi davranıyor Hamit Kılıç!” gibi sözlerle sert bir şekilde eleştirmişti. 

Polis tarafından ifadeye çağrılan Musa Gün hakkında dava açılıp açılmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kılıç, “bafra’nın Hain Brütüs’ü”nü Dava Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0