Tabakhane Mahalle Muhtarlığı önünde yapılan toplantıya yoğun katılım sağlandı. Vatandaşlar, Başkan Kılıç’a taleplerini iletirken, merak ettikleri konularda da sorular yöneltti. Başkan Kılıç, vatandaşlardan gelen tüm soruları içtenlikle yanıtladı; ilçe genelindeki çalışmalar, devam eden projeler ve planlanan hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Açıklamasında mahalle toplantılarına gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

“Mahalle toplantılarımızı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalar, sadece birer toplantı değil; ortak aklın, istişare kültürünün, samimiyetin ve güvenin pekiştiği kıymetli adımlardır. Tarih, sanat, kültür, spor, eğitim, teknoloji, tarım ve daha birçok alanda değişen, gelişen ve büyüyen Bafra’nın inşasında hemşehrilerimiz ile paylaştığımız düşünceler bizim en büyük yol göstericimiz ve ilham kaynağımız olmuştur.”

Vatandaşlarla birebir temas kurdukları her anın kendileri için değerli olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, “Her fırsatta vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan dinleme ve çözüm üretme gayretindeyiz. Şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla Bafra’mızı birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Mahalle toplantılarımızda bizleri yalnız bırakmayan, duygu ve düşüncelerini dile getiren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıya; AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, Tabakhane Mahalle Muhtarı Serdar Gürpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.