BAFRA

Başkan Göksel Başar’dan Kovid-19 Ve Ekonomi Hakkında Açıklamalar

 
 834
Başkan Göksel Başar’dan Kovid-19Ve Ekonomi Hakkında Açıklamalar - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Dünyayı etkisi altına Kovid-19 salgını ve etkileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Dünyayı etkisi altına Kovid-19 salgını ve etkileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, ekonomik kolaylıkların da talep edildiği açıklamasında şunları söyledi: Başkan Başar açıklamalarında, Dünyayı etkisi atına alan ve maalesef ülkemizde bulaşmış olan Kovid-19 salgını iş dünyasının bütün sektörlerini olumsuz etkilemiş bulunmaktadır.

Devletimizin başarı ile yürüttüğü hastalıkla mücadelenin yanında ekonomik daralmanın ticaret hayatı üzerindeki etkisini hafifletecek tedbirler alacağından hiç şüphemiz yoktur. Firmalarımızın vergi, SGK primi, diğer ödemelerine de kolaylık getirilmesi beklentisi içerisindeyiz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine 365 Oda/Borsa tarafından bildirilen talepler Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Hükümetimize iletilmektedir. ‘Hükümetimizin de iş dünyasını rahatlatıcı tedbirleri alacağına inanıyoruz.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Göksel Başar’dan Kovid-19 Ve Ekonomi Hakkında Açıklamalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0