20. Yıl
Gücü Hizmetinizde
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
VİP
Giriş Yap
Kayıt Ol
EDİTÖR
BAFRA
ASAYİŞ
ŞİKAYET KUTUSU
SAMSUN
GÜNDEM
VEFAT
SPOR
YAZAR
GALERİ
VİDEO
ETİKETLER
YORUM MERKEZİ
17 Haziran 2025, Salı
Namaz Vakitleri
Nöbetçi Eczane: YıldırımEczanesi
Üyelik
BAFRA HABERLERİ
GÜNDEM
EĞİTİM
VEFAT
EDİTÖR
SİYASET
SPOR
BAFRA BELEDİYESİ
SİVİL TOPLUM
ASAYİŞ
SAMSUN HABERLERİ
ALAÇAM
19 MAYIS
YAKAKENT
SAĞLIK
YURT VE DÜNYA
PORTALLAR
FOTO GALERİ
YAZARLAR
YORUM MERKEZİ
TOP 10
POPÜLER
VİDEO GALERİ
ARŞİV
KURUMSAL
KÜNYE
İLETİŞİM
GİZLİLİK
UYGULAMALAR
ANDROID
I-PHONE
TELEGRAM - Android
TELEGRAM - Apple
SAMSUN
Anasayfa
SAMSUN
Başkan Doğan: ‘Çocuk Dünyası’ projesi yüzde 55 tamamlandı
Başkan Doğan: ‘Çocuk Dünyası’ projesi yüzde 55 tamamlandı
29 Haziran 2025, Pazar, 14:25
248
İhlas Haber Ajansı
| - Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandıracağı Çocuk Dünyası projesinde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Türkiye’nin en büyük trambolin parkı, en büyük soft play oyun alanı ve aynı zamanda en büyük airdome eğlence merkezi olacak projenin yüzde 55’inin tamamlandığını söyledi.
Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız
Çocuk Dünyası’na yakında kavuşuyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, seçim vaatlerinden birini daha hayata geçiriyor. Canik ilçesi Doğu Park’ta 7 bin m2 alanda çalışmalarına başlanan Çocuk Dünyası projesi hızla devam ediyor. Yüzde 55 fiziki gerçekleşmeye ulaşan projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Samsun, Türkiye’nin en büyük trambolin parkı, en büyük soft play oyun alanı ve aynı zamanda en büyük airdome eğlence merkezi olacak
Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük şişme oyun ve eğlence parkı olan Çocuk Dünyası’nda; 5 bin 650 metrekarelik kapalı alanda, dev eğlence Samsunlularla buluşacak. Bin 400 metrekare alanla Türkiye’nin en büyük soft play alanlarından birinde ise küçükler için dev bir macera sunulacak. Bin 250 metrekare trambolin park ile bölgenin en büyüğü olmaya aday. Bin 240 metrekare şişme oyun alanı, Türkiye’nin en büyük kapalı inflatable oyun parklarından birisi konumunda. Yeşil alaları, oturma olanları ve macera dolu oyun alanları ile güvenli ve keyif dolu bir alan olacak Çocuk Dünyası hem çocuklar hem aileleri için muhteşem bir sosyal alan olma özelliği de taşıyacak.
Örnek konseptte bir Çocuk Dünyası projesini Samsun’a kazandırdıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Mutlu çocukların şehri Samsun, her alanda daha ileri Samsun diyerek çıktığımız yolda verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getiriyoruz. Türkiye’nin en büyük trambolin parkı, en büyük soft play oyun alanı ve en büyük airdome eğlence merkezi olan Çocuk Dünyası projesini Samsun’umuza kazandırıyoruz. Örnek konseptte bir proje. Ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Şişme oyun grupları, top havuzu, lunapark, macera parkı, trambolin park, kafenin yer aldığı projemiz çocuklarımız için yepyeni bir deneyim alanı olacak, Projemizin yüzde 55’i tamamlandı. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
0
0
0
0
0
BafraHaber Yorum
Başkan Doğan: ‘Çocuk Dünyası’ projesi yüzde 55 tamamlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Yorum Yap
Toplam Yorum 0