GÜNDEM

Başkan Bilgen Sert Çıktı

 
 261
Başkan Bilgen Sert Çıktı - Başkan Bilgen Sert çıktı
Bafra Haber

 |  - Başkan Bilgen Sert çıktı

Bafra Belediye spor yeni sezon öncesi piyango düzenledi. Piyango çekilişine destek için Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı önderliğinde sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ile yaptığı toplantı sonuçsuz kaldı. Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı önderliğinde ki ilk toplantı 24.07.2008 tarihinde İlçe kütüphanesinde düzenlendi. Toplantı Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın Samsun Valisi ile ani toplantısı ile ertelenmiş ve ertesi gün yapılmıştı.

Bafra Belediye spor başkanı Dursun Ali Bilgen destek toplantısı ile ilgili görüşlerini açıkladı. Başkan Bilgen yaptığı açıklamada “ Bafra Belediye spor Bafra şehrinin takımıdır. Ben sadece elimi değil tüm bedenimi taşın altına koydum. Dün, “bir araya gelemiyoruz, destek talep edilmiyor, yardım edeceğiz ama ortada proje yok” deniliyordu. Bizde bu görüşleri dikkate aldık ve olumlu bulduk. Bu nedenle de gerekli adımları attık.

Milli Piyango idaresi genel Müdürlüğü ve Bafra Kaymakamlığımızdan gerekli tüm izinleri aldık. Duyuru afişlerini astık, biletleri bastırdık. İçinde araba bulunan 30.000 YTL’nin üzerinde çeşitli hediyeler vereceğiz. Bafra Kaymakamımız Bekir Dınkırcı önderliğinde Sivil toplum kuruluşlarımız ve oda temsilcilerimizin davet edildiği bir toplantı düzenlendi. Gönül isterdi ki herkes destek versin. Futbol için, Bafra için herkes elini taşın altına koysun. Destek veren ve verecek olanlara teşekkür ediyorum. Bafra için destek verenlerle yola devam edeceğiz. Hangi kurum, hangi desteği verdi, kaç bilet aldı, kaç bilet sattı, ne kadar gelir elde edildi, nerelere harcandı hepsini kamuoyu ile paylaşacağız. Herkes herkesi görecek. Bu işler lafla ya da tenkitle olmaz. Bundan sonra Kimse bize gelmediler, gelmiyorlar, projeleri yok, istediler de vermedik mi` Açık ve şeffaf olunmuyor diyemez. Biz gücümüzü yaptığımız işlerden, hizmet düşüncemizden birlik ve beraberlikten sporseverlerimiz, taraftarlarımız ve vatandaşlarımızdan alıyoruz.

 Buradan bir kez daha tüm sporseverlere, sivil toplum kuruluşlarına, tüm milletvekillerimize ve siyaset adamlarımıza, siyasi partilerimize, işadamlarımıza, esnaflarımıza tüm kurum ve kuruluşlarımıza seslenmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Bafra için, şehrimizin takımı için piyango bileti almaya ve destek olmaya çağıyorum. Her olumlu, iyiye güzele dayalı, faydalı olacak, yapıcı eleştirilere ve görüşe açığız. Bundan sonra hiçbir iş yapmadan, destek olmadan oturduğu yerden ahkam kesenleri dikkate almadan, gerekli cevapları da vererek hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

Bir altın adam olmak, bir piyango bileti almak, maça bir biletini alarak gelmek Bafra’mız için destek olacaktır. Bizde bu destekleri kamuoyu ve basın ile paylaşıp, internet ortamında yayınlayacağız. Yeni sezonda taraftarlarımız, Bafra ve Samsun’dan destek bekliyoruz. Bir büyük gelirimizde seyirci hâsılatları olacak. Protokol dahil herkes biletini alarak maça gelecektir. Kesinlikle biletsiz seyirci almayacağız. Bilet gişeleri ve stat kapılarında anlaşacağımız Özel Güvenlik kuruluşu personelleri olacaktır. Bizde hâsılatlarımız ile futbolcu ödemeleri yapacağız. Başarı isteniyorsa güçlü ekonomi yani para şarttır. El birliği ile bu gücü oluşturmamız gerekir.” dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Bilgen Sert Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0