BAFRA

Bafra Tso Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor Projesi Kapsamında ‘etkili İletişim Semineri’

 
 3068
Bafra Tso Destekliyor Mesleki EğitimGelişiyor Projesi Kapsamında ‘etkili İletişim Semineri’ - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından birlikte yürütülen “Bafra TSO Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor” projesi kapsamında Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda ‘Etkili İletişim Semineri’ gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından birlikte yürütülen “Bafra TSO Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor” projesi kapsamında Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda ‘Etkili İletişim Semineri’ gerçekleştirildi.

Bafra TSO Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor projesi kapsamında programlanan Etkili İletişim Semineri Ondokuzmayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Mevlüde Nur Erdem tarafından verildi. 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar konuşmalarında “2023 eğitim hedefleri doğrultusunda mesleki eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2 yıldır birlikte projeler yürütüyoruz. Proje kapsamında eğitimler, mesleki seminerler ve iş gezileri düzenlenmektedir. Geleceğimizin sahipleri olan sizlere çok kitap okumanızı, kendinizi her alanda geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ondokuzmayıs Üniversitesi İletişim Fakültesinden gelen değerli hocamız Mevlüde Nur Erdem hanımefendiye de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Seminere Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Uncu, TSO Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Seminer proje anısına Yrd. Doç.Dr. Mevlüde Nur Erdem’e çiçek ve plaket verilmesiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor Projesi Kapsamında ‘etkili İletişim Semineri’ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0