SPOR

Başarılı Güreşçiler Samsun Gençlik Spor Müdürünü Ziyaret Etti

 
 934
Bafra Haber

 |  - Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye çapında başarı elde Bafra İşitme Engelliler Kulübü Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt`u ziyaret etti.

 Kahramanmaraş`ta düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonasında Takım halinde Serbest stilde Türkiye 2.si olan ve Grekoromen`de Türkiye 3.sü olan Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü, müsabakalarda derece alan sporcularıyla Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt`u ziyaret etti.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Güven Özyurt Türkiye çapında başarı elde eden sporcuları ağırladı.

Ziyarette, Kulüp Başkanı Bülent Kurtgözlü  "Kahramanmaraş`ta 33 kulübün mücadele ettiği bu şampiyonada sporcularımızın istikrarlı çalışmalarının sonucunu her sene olduğu gibi bu senede gördük. Umarım bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağız sizin huzurunuzda sporcularımızı bende tekrardan tebrik ediyorum." dedi.

 Kulüp başkanının bu sözlerinin ardından Güven Özyurt "Her zaman başarılı kulüplerimize destek olmaya hazırız. Buradan derece alan sporcularımızı tebrik ediyorum sizler bizim gurur kaynağımızsınız bundan sonra daha daha iyi başarılarınızı görmeyi ümit ediyorum." dedi

Sohbetten sonra Güven Özyurt başarılı sporculara eşofman ve ayakkabı hediye etti.


  • BafraHaber Yorum
  • Başarılı Güreşçiler Samsun Gençlik Spor Müdürünü Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0