EĞİTİM

Barbaros İlkokulunda Muhteşem Etkinlik

 
 851
Barbaros İlkokulunda Muhteşem Etkinlik - Bafra Barbaros İlkokulu, 4-A Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Sadettin Kutlu rehberliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra Barbaros İlkokulu, 4-A Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Sadettin Kutlu rehberliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attılar.

Sunuculuğunu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hüseyin Yiğit'in yaptığı etkinlik Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

"Bayrak Kanımız-Atatürk Canımız" adlı kültür ve eğlence gecesindeki özellikle Türk Bayraklı ve formalarının önünde Atatürk resimli öğrenciler oldukça ilgi, beğeni ve alkış topladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, Bafra'daki okul müdürleri, öğrenciler, veliler ve izleyiciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

İlk olarak"1-B Sınıf Öğretmeni Derya Dülger'in hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen Atatürk "Oratoryosu" büyük beğeni ve alkış aldı.

Diğer etkinlikler ise şöyle:

"Bitmeyen Kavga" adlı komedi, Sağırın Hasta Ziyareti(skeç),"Canım Yok mu?(Müzikal Oyun), Ülkü Çocukları(Okul Tiyatrosu)"

Komedi, skeç, müzikli oyun ve okul tiyatrosunda görev alan öğrenciler ise şöyle:

Musa Gazioğlu, Sude Nur Taş, Resul Çama, Berke Temel Birinci, Eren Çalışkan, Ebrar Gebeş, Gizem Ceylan, Derya Kara, Sinem Kaya, Sude Nur Coşkun, Selin Yılmaz, Eda Nur Aslan, Küşat Özgen

Bafra Barbaros İlkokulu 4-A Sınıf Öğretmeni Sadettin Kutlu'ya ve Program sunucusu, eğitimci Hüseyin Yiğit'e birer teşekkür çiçeği takdim edildi.

Bafra Barbaros İlkokulu, 4-A Sınıf Öğretmeni ve tiyatro oyunları yönetmeni Sadettin Kutlu'ya, programdaki tiyatro ve skeçlerin sahneye konulmasında kendisi de bir tiyatro oyucusu olan, Bafra Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Suna Kutlu da yardımcı oldu.

Oyun sonunda izleyiciler ve veliler öğrencileri alkışlarla, çiçeklerle onure ettiler.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Barbaros İlkokulunda Muhteşem Etkinlik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0