Samsun’da bankadan arama bahanesiyle bir kişiyi 36 bin lira dolandıran şahıs, yargılandığı mahkemece 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Olcay M., Samsun’da ikamet eden M.L. adlı kadını telefonla arayarak kendisini banka görevlisi olarak tanıttı. Sahte bankacı, kadını kandırarak 36 bin lira dolandırdı. M.L.’nin şikayeti üzerine Olcay M. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahallesi’nde dava açıldı. Davanın son duruşmasında Olcay M., dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis ve 61 bin 620 lira da adli para cezasına çarptırıldı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın