BAFRA

Bal’lı İkizlerden Türkiye Çapında Masa Tenisi Başarısı

 
 1433
Bal’lı İkizlerden TürkiyeÇapında Masa Tenisi Başarısı - Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi ikiz kardeşler, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği turnuvada 1 birincilik 1 de 3.lük elde etti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi ikiz kardeşler, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği turnuvada 1 birincilik 1 de 3.lük elde etti. 

05-07 Haziran 2022 tarihlerinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun İstanbul’da düzenlediği 4. Yavuz Kocaömer Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında, 8-18 yaş aralığında yarışan Burak Burç Türkiye Şampiyonu oldu. 

İkizi Enes BURÇ ise 19+ yaş üstü milli sporcuların olduğu grupta yarışarak Türkiye 3.sü oldu. İkiz öğrenciler Milli Sporcu adayı oldular. 

Şu anda Bafra Anadolu Lisesinde okuyan Özel sporcu ikizler daha önceki yıllarda da Türkiye çapında başarılar elde etmişlerdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal’lı İkizlerden Türkiye Çapında Masa Tenisi Başarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 148180
10 Haziran 2022
19:26
  • Yorum Id: 148180
  • 10 Haziran 2022
  • 19:26

Ikizleri tanıyorum. bu çocuklar sadece masa tenisinde değil bir çok spor dalında da başarılılar. gerçekten yetenekli çocuklar. ortadaki tek sorun sponsor olmaması. bir emekli maaşıyla geçinen babanın desteği biryere kadar. belediye başkanı sn. hamıt kılıç'ın bu işi ciddiye alarak destek vermesi gerekiyor..

Cevap
  • Yorum Id: 148196
  • 10 Haziran 2022
  • 22:43

Niye bazen aileler bizi başta yönlendirip sonra spordan ayrılıp okula devam etmemiz üzerine tekrar okulla beraber spora yine yönlendirmiyorlar, ben bilgisayar okudum ilerletmedim ama 2 yıllık bitti sinema tv ye bakayım yada büyük devrim mi yapayım yazılım mı okuyayım bilemedim ama öncesinde sporda yaptığım çin orta okulda tekvando ve futbol ona mı gideyim bilemedim 22 23 23 yasından sonra olur mu dedim , gençlik merkezine başvurdum ama 26 27 28 29 yaş kişiler için takım kurulmadı dedi, parada kazanmak lazım,burda amatörde oynamak için çağıran hoca vardı ama para kazanmayada çalışmam gerekiyordu bu yuzden belki olmaz diye ve aileye bakıp başta iş bak fikrinde oldukları için gitmedim, ama sonra babam fitnese git demişti, büyükşehre gitsem ordada çağrılırım ama 28 29 yaşından sonra 37 38 e kadar alan yer olsada parada lazım, ,siyasiler, kendi hatalarım, ailemin beni lisede çok itmemesi bu alanlara bu yuzden ortada kaldım biraz