GÜNDEM

Bakan Yıldırım İle Milletvekili Yeni'nin Benzerliği Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım: "Ben Bu Benzerlikten Rahatsız Değilim, Bazen Sıkıntılı Konular Olduğu Zaman Ahmet Bey'i İşaret Ediyorum"

 
 109
Bakan Yıldırım İle Milletvekili Yeni'nin Benzerliği Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım: "Ben BuBenzerlikten Rahatsız Değilim, Bazen Sıkıntılı Konular Olduğu Zaman Ahmet Bey'i İşaret Ediyorum" - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin birbirine benzerliği dikkat çekiyor. Bakan Binali yıldırım, benzerlikle ilgili olarak, "Ahmet Yeni Bey, biz ortalıklarda olmadığımız zaman bakanlığı idare ediyor. Ben bu benzerlikten rahatsız değilim, çok memnunum. Bazen sıkıntılı konular olduğu zaman Ahmet Bey'i işaret ediyorum" dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin birbirine benzerliği dikkat çekiyor. Bakan Binali yıldırım, benzerlikle ilgili olarak, "Ahmet Yeni Bey, biz ortalıklarda olmadığımız zaman bakanlığı idare ediyor. Ben bu benzerlikten rahatsız değilim, çok memnunum. Bazen sıkıntılı konular olduğu zaman Ahmet Bey'i işaret ediyorum" dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve beraberindeki AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Mehmet Kurt, Mustafa Çakır, Musa Uzunkaya, Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz'den oluşan heyet, AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Haluk Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Binali Yıldırım'ı çiçeklerle karşıladı.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 2 gündür Karadeniz Bölgesi'nde hızlı ve hareketli bir şekilde açılışlar ve temel atma törenlerine iştirak ettiklerini belirterek, "Milletvekili arkadaşlarımız bütün görevlerini en güzel şekilde yapıyor. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Samsunluların büyük bir hassasiyetle üzerinde durduğu, Tekkeköy'deki tersane konusu var. Buranın en büyük sorunu mendirek sorunuydu. Korumalı alan olmadan oranın Karadeniz'in zor deniz şartlarında gemi inşa etmek mümkün değil. Onun için mendirek işini yatırıma koyduk. Geçmiş dönemlerden gelen sıkıntıları istikrarlı çalışmalarımızla teker teker çözüyoruz" diye konuştu.
Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile kendisinin yüz olarak birbirine benzediğini ifade eden Bakan Yıldırım, "Ahmet Yeni Bey, biz ortalıklarda olmadığımız zaman bakanlığı idare ediyor. Birbirimizi fazlaca benzetiyorlar. O da konuyu bozuntuya vermeden bizim eksikliğimizi göstermiyor. Ama ben bu benzerlikten rahatsız değilim, çok memnunum. Bazen sıkıntılı konular olduğu zaman Ahmet Bey'i işaret ediyorum" şeklinde konuştu.
Daha sonra kendisine ikram edilen Bafra pidesi ve Bafra lokumunu tadan Bakan Binali Yıldırım, yoğun ilgiye teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Haluk Bülbül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a ziyaret anısına bir pano hediye etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Yıldırım İle Milletvekili Yeni'nin Benzerliği Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım: "Ben Bu Benzerlikten Rahatsız Değilim, Bazen Sıkıntılı Konular Olduğu Zaman Ahmet Bey'i İşaret Ediyorum" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0