BAFRA

Muhtarlar Kaymakamı Ağırladı

 
 47
Muhtarlar Kaymakamı Ağırladı - Bafra Muhtarlar Derneği tarafından Bafra’ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Adanur ile tanışma toplantısı düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Muhtarlar Derneği tarafından Bafra’ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Adanur ile tanışma toplantısı düzenlendi.

Alparslan Türkeş parkı sosyal tesislerinde düzenlenen programa daire amirleri ve Bafra’da görev yapan muhtarlar katıldı.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığına Salih Zeki Nayır: “Tanışma toplantımıza icap ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgili muhtarlarımız Kaymakamımız Bafra geleli 1 ay oldu. Tanışma toplantımız bugüne nasip oldu. Kendisine Bafra'ya hoş geldin diyorum. Bafra güzel bir yerdir sevilen bir yerdir. Bafra da görev yapan kaymakamlarımız buradan ayrılırken hepsi hüzünle gitti. Son giden kaymakamımız inanın Bafra'dan giderken çok duygulandı. Çok hüzünlendi. İnanın ağladı. Kaymakamımızın Bafra’yı sevmemesi mümkün değil. Biz de onu seveceğiz inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Siz değerli muhtarlarımızın da seçimleri hayırlı olsun. Kazanmakta var kaybetmekte var. Üzülmeye hiç gerek yok. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar.” dedi.

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, “Hepiniz hoş geldiniz. Böyle güzide ve heyecan verici bir kalabalığı burada görmekten mutlu oldum. Tabii kısa bir süre önce göreve başladık. Bir kısmınızla tanıştık. Ziyarete gelenler oldu. Onlara da bu ortamda hep beraberken teşekkür ediyorum tekrardan. Gelemeyen arkadaşlarımız olmuştur o yüzden hep beraber bir araya gelerek hem tanışalım hem de karşılıklı hasbihal edelim diye başkanım böyle bir organizasyon yapalım.” dedi.

Adanur, Başkan Nayır’ın sözüne karşılık ise “Bütün kaymakamlarımız buradan giderken ağlayarak gitti diyor ben giderken siz ağlayacaksınız. Her zaman ağlatmak olmaz biraz da ağlamak lazım. Bizden önce hizmet veren tüm büyüklerimize kaymakamlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi sizlere de bir seçime doğru gidiyorsunuz bu seçimde sizlere başarılar diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhtarlar Kaymakamı Ağırladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0