ULUSAL

Bakan Koca: 'Nüfusumuzun 3 katı kadar aşı anlaşması yaptık'

 
 225
Bakan Koca: 'Nüfusumuzun 3katı kadar aşı anlaşması yaptık' - Sağlık Bakanı Koca, "Şu anda Türkiye 100 milyon doz sinovac ile, 90 milyon doz Biontech ile ve 50 milyon doz da Sputnik ile anlaşma imzalamış durumdadır. Yaklaşık nüfusumuzun 3 katı kadarlık doz aşı için anlaşmalar imzalanmıştır. "
İhlas Haber Ajansı

 |  - Sağlık Bakanı Koca, "Şu anda Türkiye 100 milyon doz sinovac ile, 90 milyon doz Biontech ile ve 50 milyon doz da Sputnik ile anlaşma imzalamış durumdadır. Yaklaşık nüfusumuzun 3 katı kadarlık doz aşı için anlaşmalar imzalanmıştır. "

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Son 15 günde vaka sayısında önemli derecede düşüş yaşadık. 10 gün gecikmeli olarak bu düşüş doğrudan hastaneye yatışlarda da hissedilmeye başlandı. Şu anda Türkiye 100 milyon doz Sinovac ile, 90 milyon doz Biontech ile ve 50 milyon doz da Sputnik ile anlaşma imzalamış durumdadır. Yaklaşık nüfusumuzun 3 katı kadarlık doz aşı için anlaşmalar imzalanmıştır. Bugün Çin'den aşı gelecekti nerede diye soranlar, dün Çin ile aramızdaki hassas konuları kaşıyarak ilişkilerimizi bozmaya çalışıyorlardı. Başarılı olduklarını söyleyemem ama hasar verdikleri kesin. Bugün mücadele bütünlüğü açısından susuyor olmamız edebimizdendir. Bu saldırganlığa sessiz kalacağımız anlamına gelmez. 

  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Koca: 'Nüfusumuzun 3 katı kadar aşı anlaşması yaptık' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0