GÜNDEM

Bakan Bostancıoğlu Bafra'da... Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nu, Temel Atma Törenine Gelişinde Yaklaşık 5 Bin Öğrenci Karşıladı Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu: "5 Yılda 107 Bin Yeni Derslik Yaptık Ve 188 Bin Öğretmen Atadık"

 
 701
Bakan Bostancıoğlu Bafra'da... Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nu, Temel Atma Törenine Gelişinde Yaklaşık 5 Bin ÖğrenciKarşıladı Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu: "5 Yılda 107 Bin Yeni Derslik Yaptık Ve 188 Bin Öğretmen Atadık" - Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, 5 yılda 107 bin okul yaptıklarını ve 188 bin öğretmen atadıklarını söyledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, 5 yılda 107 bin okul yaptıklarını ve 188 bin öğretmen atadıklarını söyledi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nin temel atma törenine katılan Bakan Bostancıoğlu'nu, yola dizilen yaklaşık 5 bin öğrenci karşıladı. Bakan Bostancıoğlu burada yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı. Bafra'da ne hikmetse duygulandığını ve konuşamadığını belirten Bostancıoğlu, Türk Milli Eğitimi'nin yıllardır ihmal edildiğini ifade ederek, "Geride kalan 5 yılda 107 bin yeni derslik yaptık. 188 bin yeni öğretmen tayin ettik. Hala öğretmen ve okul açığımız var" dedi.
Konuşmaların ardından Bostancıoğlu tarafından butona basılarak okulun temeline ilk harç döküldü. Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası arasında yapılan protokol çerçevesinde yapılacak.
Daha sonra Kolay beldesine geçen Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu, burada belediyeyi ziyaret etti ve okul yapılması planlanan yeri inceledi. Müstecep köyüne de giden Bostancıoğlu, burada köylülere okul sözü verdi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Bostancıoğlu Bafra'da... Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nu, Temel Atma Törenine Gelişinde Yaklaşık 5 Bin Öğrenci Karşıladı Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu: "5 Yılda 107 Bin Yeni Derslik Yaptık Ve 188 Bin Öğretmen Atadık" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0