Bakan Akcan Samsun'a Geliyor... Bayındırlık Ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Samsun Çevre Yolu, Samsun-bafra Ve Samsun-terme Karayollarında İncelemelerde Bulunacak
Yayın Tarihi: 6 Haziran 2002, Perşembe - Saat: 14.35•Kaynak: Editör•👁 182•💬 0
Bayındırlık ve İskan Bakanı Prof. Dr. Abdülkadir Akcan, bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Cumartesi günü Samsun'a geliyor.
Cumartesi günü Ankara'dan hareket edecek Bakan Akcan, saat 11.00'de İpek Tesisleri'nde karşılanacak. Ziyaretlerine Havza ve Kavak belediyelerinden başlayacak olan Bakan Akcan, saat 14.00'de Samsun çevre yolunda incelemesinin ardından Samsun Valisi Muammer Güler'i makamında ziyaret edecek. MHP İl Başkanlığı'nı ziyaretinden sonra Samsun-Bafra Karayolu'nda incelemede bulunacak olan Bakan Akcan, Çarşamba Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Samsun-Terme Karayolu'nda incelemelerde bulunacak. Bakan Akcan, inceleme ve ziyaretlerin ardından saat 19.00'da Ankara'ya hareket edecek.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın