BAFRA

Bahtiyar Akçay Cinayeti Ve Kayıp Bafralı Adnan Kaplan Davası

 
 13042
Bahtiyar Akçay Cinayeti VeKayıp Bafralı Adnan Kaplan Davası - İSTANBUL (İHA) - Günlerdir kendisinden haber alınamayan Bahtiyar Akçay, Bafralı emekli bir polisin güvenlik müdürlüğünü yaptığı bir fabrikanın kuyusunda ölü bulundu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İSTANBUL (İHA) - Günlerdir kendisinden haber alınamayan Bahtiyar Akçay, Bafralı emekli bir polisin güvenlik müdürlüğünü yaptığı bir fabrikanın kuyusunda ölü bulundu.

Mayıs ayında kendisinden haber alınamamasının ardından ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Giresunlu Bahtiyar Akçay bir fabrikanın kuyusunda öldürülmüş halde bulundu. Cinayet ile ilgili olarak fabrikanın güvenlik müdürlüğünü yapan, Bafralı emekli polis Nadir Ün tutuklandı. Gözaltına alınan şahıslardan R.Ö ve E.İ. serbest bırakıldı, M. K. A. ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Cinayetin ardından, 2007 yılından beri kayıp olan ve en son Nadir Ün ile görünen Bafralı 1978 doğumlu Adnan Kaplan dosyası da tekrar açıldı. 

Bafralı Adnan Kaplan’ın ailesi Müge Anlı’nın programına bağlandı

Bahtiyar Akçay’ın ailesinin Müge Anlı’nın programına çıkması ve Nadir Ün’ü işaret etmesi sonrası 2007 yılından beri kayıp olan Adnan Kaplan’ın Bafra’da yaşayan kız kardeşi de canlı yayına bağlandı ve İstanbul’da yaşayan kardeşinin iş istemek için Nadir Ün’ün yanına gittiğini en son onunla görüştüğünü o günden sonra kaybolduğunu açıkladı. 

Tutuklanmadan önce canlı yayına çıkan ve Adnan Kaplan’ın ailesinin iddialarını cevaplayan Nadir Ün; Adnan Kaplan’ı iş bulmak amacı ile eniştesinin gönderdiğini, Adnan Kaplan’ın eniştesi ile kendi eniştesinin arkadaş olduğunu, kendisine bir iş bulamadığını, kayıp olduktan sonra bu konudan dolayı savcılığa da ifade verdiğini söyledi. 

Bahtiyar Akçay cinayeti

Giresun’da yaşayan Bahtiyar Akçay (51), 25 Mayıs tarihinde İstanbul’a geldi. Giresun’daki ailesi, Akçay ile telefonda son olarak 28 Mayıs’ta görüştü. O tarihten itibaren Akçay’dan haber alınamadı. Bunun üzerine Akçay’ın ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Akçay’ın kaybolması olayı üzerine hareket geçti.

Cesedi arkadaşının çalıştığı fabrikada bulundu

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, teknik takip sonucu Akçay’ın son olarak 28 Mayıs günü Yenibosna’da bulunan bir fabrikaya girdiğini tespit etti. Akçay’ın son olarak burada görüldüğü belirlenince çalışmalar fabrikada yoğunlaştırıldı. Akçay’ın yakın arkadaşlarından Nadir Ün’ün de bu fabrikada güvenlik müdürü olarak çalıştığı öğrenildi. 

Burada inceleme yapan ekipler, fabrikanın müştemilatında üzerine beton dökülmüş bir kuyu olduğunu fark etti. Kuyunun betonunun yakın zamanda döküldüğünden şüphelenen ekipler, kuyuyu açınca Bahtiyar Akçay’ın cesedinin orada olduğunu gördü. Ceset üzerinde yapılan incelemede Akçay’ın vücudunda iki adet kurşun yarası olduğu görüldü. Polisin incelemesiyle, Akçay’ın yakın arkadaşı Nadir Ün’ün fabrikadaki ofisinde de cinayet delilleri ve iki adet silah bulundu. Nadir Ün ile birlikte toplam 4 şüpheli sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevi gönderildi.

VİP içerikler yer almaktadır.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahtiyar Akçay Cinayeti Ve Kayıp Bafralı Adnan Kaplan Davası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 9
User defaultYorum Id: 143824
14 Nisan 2022
21:35
  • Yorum Id: 143824
  • 14 Nisan 2022
  • 21:35

Adnan kaplanın kaybolmasından sonra adnanin arkadaslari işin peşine düştüler nadir ün ede ulaştılar ama ne hikmetse ertesi gün olayı arastiranlarin hepsi emniyete alındı

User defaultYorum Id: 122046
23 Haziran 2021
16:06
  • Yorum Id: 122046
  • 23 Haziran 2021
  • 16:06

Adnan kaplan olayını bafrada çoğu kişi biliyor ama ispat edilemedi o dönemin yetkililerinin araştırılması lazım neden niye sustular

User defaultYorum Id: 121997
23 Haziran 2021
02:05
  • Yorum Id: 121997
  • 23 Haziran 2021
  • 02:05

Eee koca bir köy bafra sadece idare resim çektiriyor kutlamalar etkinlikler kaymakam bey savcı bey bu ülkede telsiz dinlemeli sürekli operasyon yaptırıp yöentmeli inanın bence bafra gibi yerlerde her uç kişiden birinde ruhsatsız tabanca var bıçak var dürüst namuslu insanın işi zor ya ama nasılsa cezalar az naparsan yap ya adam geçen de bafrada adam öldürdü 20 yıl ceza almış da konuşmaya gerek varmı adamın birde bir sürü sabıkası var

Daha Fazla Yorum