GÜNDEM

BahÇelİ, Aritma Tesİslerİnİ Hİzmete AÇti Mhp Genel BaŞkani Devlet BahÇelİ, 35 Mİlyon Dolara Malolan, 'Kanalİzasyon Ve Aritma Tesİslerİ'Nİ Hİzmete AÇti BahÇelİ: "Bu, Örnek Bİr Beledİye ÇaliŞmasidir" "MİlletÇe Enflasyonla MÜcadele Şart"

 
 92
BahÇelİ, Aritma Tesİslerİnİ Hİzmete AÇti Mhp Genel BaŞkani Devlet BahÇelİ, 35 Mİlyon Dolara Malolan, 'KanalİzasyonVe Aritma Tesİslerİ'Nİ Hİzmete AÇti BahÇelİ: "Bu, Örnek Bİr Beledİye ÇaliŞmasidir" "MİlletÇe Enflasyonla MÜcadele Şart" - MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, Bafra Belediyesi tarafından yaptırılan ve 35 milyon Dolara malolan 'Kanalizasyon ve Arıtma Tesisleri'ni hizmete açtı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, Bafra Belediyesi tarafından yaptırılan ve 35 milyon Dolara malolan 'Kanalizasyon ve Arıtma Tesisleri'ni hizmete açtı.

Türk Kurultayı'na katıldıktan sonra Samsun'da incelemelerini sürdüden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanı Osman Durmuş ve Milletvekilleri ile bilikte bugün Bafra'yı ziyaret etti. Bafra girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandıktan sonra Bafra Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Devlet Bahçeli, şehrin problemleri hakkında Kaymakam Hayati Soylu'dan bilgi aldı. Ardından Bafra Belediyesi'ne yürüyerek giden Bafçeli'yi belediye önünde büyük bir kalabalık karşıladı. Bafra Belediyesi'ni ziyaretinde Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan Devlet Bahçeli'ye bir şilt taktim etti. Ardından Bafra Belediyesi tarafından dış krediyle yaptıran Kanalizasyon ve Arıtma Tesisleri'nin açılış törenine katıldı.
Törende konuşan Devlet Bahçeli, gerçekleşen projenen çok önemli bir proje olduğunu söyleyerek, "Böyle bir projenin Bafra'da gerçekleşmiş olması çok önemli bir adımdır. Bu örnek bir belediye çalışmasıdır" dedi.
" MİLLETÇE ENFLASYONLA MÜCADELE ŞART "
Bafra Belediyesi Kanalizasyon ve Arıtma Tesisleri'nin açılışında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkede siyasi istikrarın varolduğunu ve bu istikrarın kalıcı olması gerektiğini söyledi. 57. Hükümet'in siyasi istikrarın hemen yanında ekonomik istikrara ulaşmayı arzuladığını ifade eden Devlet Bahçeli, bunun için çok ciddi tedbirlherin alındığını kaydetti. Bahçeli, "Bugün için sıkıntıları hala hissetiyor olabiliriz. Fakat alınan bu ekonomik tedbirlerin arkasından çok kısa bir süre içerisinde neticelerini ortaya koyacaktır. Türkiye'de bir rahatlama olacaktır. Haziran ve Temmuz ayından sonra önemli iyileşmeleri milletçe görebiliriz. Enflasyonla mücadelede kararlıyız. Ancak bu sadece siyasi istikrarın meselesi değildir. Milletçe enflasyonla mücadeleyi esas almamız lazım. Türk ekonomisin kemiren, yoksulluğu artıran, gelir dağılımını bozan felaketten ülkeyi kurtarmak zorundayız. Önümüzdeki günlerde bu enflasyon oranlarını hızla düştüğünü ve ekonomik dengelerin yerine oturduğunu göreceğiz" diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • BahÇelİ, Aritma Tesİslerİnİ Hİzmete AÇti Mhp Genel BaŞkani Devlet BahÇelİ, 35 Mİlyon Dolara Malolan, 'Kanalİzasyon Ve Aritma Tesİslerİ'Nİ Hİzmete AÇti BahÇelİ: "Bu, Örnek Bİr Beledİye ÇaliŞmasidir" "MİlletÇe Enflasyonla MÜcadele Şart" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0