GÜNDEM

Bahar Kupası Bafra Emniyet`in

 
 275
Bahar Kupası Bafra Emniyet`in - Bahar kupası Bafra Emniyet`in
Bafra Haber

 |  - Bahar kupası Bafra Emniyet`in

Bafra Belediye Başkanlığı 25 Mart 2008 tarihinde uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt`un anısına Burcu Hala Saha Spor Tesislerinde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

29 Nisan Salı günü başlayan turnuva yedişerli takımlar haline 4 gruptan oluştu. 28 Takımın katıldığı turnuvada maçlar hafta içi oynanmasına rağmen büyük ilgi gördü. Maçlarda centilmenliğin öne çıkması sevindirici bir konuydu.. Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, `` Merhum hocalarımız adına düzenlenen bu turnuva anlamlı olduğu kadar, maneviyatın öne çıktığı bir spor olayıdır. Hocalarımız Bafra`nın spor adında ismini duyurmuşlardır. Yakında başlayacak olan transfer çalışmalarında da Bafra Belediye Spor`a şehir olarak hep beraber sahip çıkalım.`` dedi.

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş “Merhum hocalarımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt`un anılarını yaşatmak için çaba sarf ediyoruz. Sporun birleştiriciliği ve dostluğunu ön plana çıkarmak için mücadele eden iki hocamızın anısına düzenlediğimiz kurumlar arası Halı Saha Turnuvasın daha başvuru aşamasında katılımın yüksek oluşu bizleri sevindirdi. Katılım sayısı dikkate alınırsa şu ana kadar benzer turnuvaların arasına en yüksek rakam ulaştığımız görülüyor. Umut ettiğim gibi merhum hocalarımız anısına düzenlediğimiz turnuvamız dostluk, kardeşlik ve barış içinde geçti. Ben tüm katılan takımlara başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum. Bu anlamlı turnuvada centilmenliğin ön plana çıkması bizleri ayrıca sevindirmiştir. Şampiyon olan Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünü de tebrik ediyorum.`` dedi.
Turnuvanın şampiyonluk maçında Bafra Emniyet spor Önder`in 4, Abdullah`ın 3, Ali`nin attığı gollerle, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesini Kazım`ın 2, Birol`un 2 golüyle 8-4 yendi. Ve turnuvanın şampiyonu oldu.

Kupa törenine Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Kadri Özkan, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mahmut Demirkan, Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra Belediye Meclis Üyesi, Sanayici-İşadamı Osman Genç, Bafra Balkan Türkleri Dernek Başkanı Memduh Aksu, Aldora Bafra Bölge Bayi Recep Mutlu, Bafra Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Ergün, Okul Müdürleri ile çok sayıda sporsever katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahar Kupası Bafra Emniyet`in içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0