BAFRA

Bahadır Şahin'den "Ismarlama aday değil, yerli aday" vurgusu

 
 1583
Bahadır Şahin'den "Ismarlama adaydeğil, yerli aday" vurgusu - Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, “Baraj yok. Oyum ziyan olacak kaygısı yok. Ismarlama adaylara değil, yerli adaya oy verin.” dedi.
Bafra Haber

 |  - Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, “Baraj yok. Oyum ziyan olacak kaygısı yok. Ismarlama adaylara değil, yerli adaya oy verin.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına Kolay, Dedeli, Ortadurak ve Selemelik köylerinde devam etti.

Bahadır Şahin, köy kahvehanelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şahin’in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

Cumhur İttifakı ile birlikte girdiğimiz seçimde Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan %53 oy oranı ile tekrar seçilecek. Ondan hiç şüphemiz yok. Büyük Birlik Partisi olarak hiçbir partinin yapamadığını bu seçimde yaparak, Samsun 1. sıradan Bafralı adayı beni gösterdi.

Cumhur İttifakı ortağıyız. Baraj sorunumuz yok. Oyum ziyan olacak kaygısına gerek yok. Öyleyse siz de evladınıza, kardeşinize yeğeninize sahip çıkarak Ankara’ya göndereceksiniz. Ismarlama adayınızı değil yerli adayınızı Ankara’ya göndereceksiniz.

Baraj sıkıntısı yok, 60-65 bin oy oranı ile Samsun'dan 1 Milletvekili çıkarıyoruz, zaten şu an o oranın üstündeyiz ama bizim hedefimiz 160 bin ve üzeri oy almak. Bunu da başaracak güçteyiz ve başaracağız.

Bir kaç firmada görev ve Genel Müdürlük yaptım Zonguldak'tan Hopa'ya iş ağının başındayım.Yaklaşık 500 kişiye ekmek kapısı açtık. Buraya emek vererek geldik, bu işleri iyi bilenleriz.

Milletvekili Adayı Şahin, Köy ziyaretlerinin ardından, düğüne katılarak Esra ile Berati Arslan Çiftinin mutluluğuna ortak olarak onları bu güzel günlerde yalnız bırakmadı, yeni evli Çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin'den "Ismarlama aday değil, yerli aday" vurgusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0