BAFRA

Bahadır Şahin, Çetinkaya, Kuşçular, Emenli Ve Sahilkent’te

 
 2606
Bahadır Şahin, Çetinkaya,Kuşçular, Emenli Ve Sahilkent’te - Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına Çetinkaya, Kuşçular, Emenli ve Sahilkent köylerinde devam etti
Bafra Haber

 |  - Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına Çetinkaya, Kuşçular, Emenli ve Sahilkent köylerinde devam etti

Büyük Birlik Partisi Partisi MKYK Üyesi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin seçim çalışmalarına Bafra’nın Çetinkaya, Kuşçular, Emenli ve Sahilkent köylerinde sürdürdü.

Bahadır Şahin, köy kahvehanelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şahin’in konuşmalarının satır başları şu şekilde:

Sizin telefonlarınıza samimilikte cevap verecek, problemlerinizi, sorunlarınızı,  sıkıntılarınızı ve işlerinizi kökünden çözebilecek genç, atik, enerjisi ve sinerjisi olan vekil adaylarını seçin. 

Büyük Birlik Partisi bu seçimde karşınıza Samsun'un, Bafra'nın ve Bölgenin Öz evladı olan enerjisi, sinerjisi, genç dinamik olan Bahadır Şahin, olarak karşınıza Milletvekili Adayı olarak çıktım. 

Sizlere söz veriyorum ister seçileyim, ister seçilmeyeyim, ne sorunuz, ne  sıkıntınız ve ne probleminiz varsa öz evladınız, kardeşiniz, yeğeniz olarak  telefonum 7/24 saat açık olacak, ama sizlere laikiyle cevap verecek şekilde açık olacak.

Büyük Birlik Partisi olarak tarihinde, 30 yıl sonra baraj sorunu yaşamadan seçime giriyoruz. 

Sizler de bizleri bu yolda yalnız bırakmayarak değerli oylarınızla birlikte Bafra'nın Öz Evladı olan Samsun'da 1. ci sıradan Milletvekili Adayı olan Bahadır Şahin'e çıkacağınıza gönülden inanıyorum. Dediğim gibi bu çıktığımız yokuşlu yolda öz evladınıza, kardeşinize ve yeğenize sahip çıkacaksınız.

Şahin Ailesi olarak, 40 yıldır İyi günde, kötü günde halkımızın yanında olduk. 40 yıldır Şahin Ailesi olarak siyasetin içindeyiz. 

Çok değerli Amcam Zihni Şahin, 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış birisi.Onun yeğeni olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman ilkeli dürüst ve iş bitirici olmuştur, vatandaşın ve muhtarların işini her zaman çözüme kavuşturmuştur.

Biz de ondan öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda inşallah Ankara'ya vekil olarak gittiğimizde nasıl iş çözülür, nasıl problemler, sıkıntılar ve sorunlar çözülür göreceksiniz. Bu konuları iyi bilen birileriyiz. 

Samsun'nun, Bafra'nın, Bölgemizin, Çetinkaya, Kuşcular, Emenli ve Sahilkent mahallesinin, sorunlarını iyi biliyoruz, çözülmeyecek sorunlar değil, yeter ki Ankara'da ses getirecek işler yapacaksın, Milletvekili olunca o koltukta vakit geçirmeyeceksin oturmayacaksın.  

Enerjik, sinerjik olacaksın, çünkü sen vatandaşın milletin vekilisin. 

Oy potansiyelimiz gün gittikçe artıyor.  100 bin üzerinde olan oy potansiyelimizi 150 ile 170 bin bandına çekmek istiyoruz. Onu da başaracağız, sahalarda gördüğümüz ilgi alaka bizleri mutlu ederken, güçlü de  kılıyor. 

Çetinkaya, Kuşcular, Emenli ve Sahilkent seçmenlerinden son olarak 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde tam destek isterken Milletvekili seçimde mutlaka oy pusulasındaki gül ve hilalin altındaki yere "EVET " mührünü basmanızı desteğinizi gönülden bekliyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin, Çetinkaya, Kuşçular, Emenli Ve Sahilkent’te içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 12
User defaultYorum Id: 177170
02 Mayıs 2023
17:41
  • Yorum Id: 177170
  • 02 Mayıs 2023
  • 17:41

Eger köyünüze çakarlı ve lüks arabalar geliyorsa ya seçim vardır yada şehit. orhan kırcalı bey de vekil olmadan önce aynı şeyleri söylüyordu vekil olunca bırak köyü bafra ya bile uğramadı.

User defaultYorum Id: 177135
02 Mayıs 2023
10:26
  • Yorum Id: 177135
  • 02 Mayıs 2023
  • 10:26

Önüne geçen vekil adayı, havagazı hep

User defaultYorum Id: 177070
01 Mayıs 2023
18:36
  • Yorum Id: 177070
  • 01 Mayıs 2023
  • 18:36

Ozellikle mhp ve cumhur ittifakına karşı şiddetle muhalefet eden, gerçek dışı yayınlar yapan, sosyal medyada hakaret edenlerin pek çoğunun fetoden dolayı kuyruk acısı olduğunu dusunuyorum. hdp pkk gibi bazılarını. kuyruk acısı ise içeride ve dışarıda terörle yapılan mücadeledir. bazı işbirlikçiler ise savunma sanayinde ki başarıdır. mhp varsa amaçlarına ulasamayacaklarini biliyorlar. türk milleti hdp den fetoye pkk dan tkp ye aşırı soldan yüklü

Cevap
  • Yorum Id: 177145
  • 02 Mayıs 2023
  • 11:47

Feto itine hiç bir zaman itibar etmedim yalnız bu fetoya kimlerin itibar ettiğini saygı duyduğunu methiyeler düzduğünü her akıl melekeleri yerinde olan birey bilir ve hatırlar. bu akplilere nedense hiç toz konmuyor hiç çamur yapismiyor bunlar sütten çıkmış ak kaşık misali bu ülkede kimin fetocu olduğunu herkez biliyor takiye yapmaya ne gerek var. bırakın size her muhalefet edene fetocu pkk li vatan haini kisvesi giydirmeyi artık yemiyor kimse inanmıyor size ancak bu düzenden nemalaniyorsaniz menfaatiniz varsa ki elbette vardır bu düzeni ve sistemi savunursunuz türk milliyetcisiyim ama cumhur itifakina kesinlikle oy vermicem oyum sinan ogana. öyle her seçimde pkk yı seçim malzemesi yaparak oy devşirme işleri bitti. pkk laneti 40 yıldır var ve 40 yıldır her hükümet bunlarla mücadele etti sizin kadar bunları malzeme edip propagandasini yapıp bu itlerin reklamini yapmadı.

Cevap
  • Yorum Id: 177081
  • 01 Mayıs 2023
  • 20:59

Burda yazacaklarimi anlamayacagin icin yazmiyorum ac karnini doyur

Daha Fazla Yorum