BAFRA

Bahadır Şahin: Bafra'nın Öz Evladı Olarak Samsunumuz, Baframız Ve Bölgemiz İçin Varız Hazırız Dedik

 
 2317
Bahadır Şahin: Bafra'nın Öz Evladı Olarak Samsunumuz,Baframız Ve Bölgemiz İçin Varız Hazırız Dedik - 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde BBP Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde BBP Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BBP Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in bu sefer ki seçmenleriyle buluşma durağı, Gümüşyaprak, Gerzeliler, Osmanbeyli ve Lengerli köyü oldu.

BBP Bafra ilçe Başkanı Turan Bayraktar, “Baraj sorunu olmayan bir seçim yaşayacağız. Bu nedenle BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Başkanımız, Samsun'a Bafra'ya ve Bölgemize güçlü Genç dinamik pırlanta gibi Bafra'nın öz evladı olan Bahadır Şahin'i Samsun 1. sıradan Milletvekili Adayı yaptı. BBP olarak biz de sizlere ve sizin değerli oylarınıza güveniyoruz. Milletvekili Adayımızı mahcup etmeyeceksiniz, o sizlerin öz evladı ve yeğeni. dedi.

BBP Bafra eski ilçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ise “Sakin seçim anketlerine inanmayın, onlar aldatıcı. O yüzden size yakın adayınız olan Bafra'nın öz evladı yeğeni Bahadır Şahin’e oy istiyoruz. O, Samsun, Bafra ve Bölge için varım dedi, siz de ona sahip çıkın” dedi.

BBP Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin şunları söyledi: 

Biz BBP, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi, DSP birlikte Cumhur İttifakını oluşturan partileriz. O yüzden Baraj sıkıntımız  yok. Bu partiler seçimde zaten %7 oranı geçeceğine göre Baraj ortadan kalkıyor, Bölge barajı da kalkıyor. 

Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ilk turda %53 oyla seçilecek.

Bafra'nın Öz evladı olarak Samsunumuz, Baframız ve Bölgemiz için varız hazırız dedik, bu yola çıktık Aday olduk. 

Allah'ın izniyle bu seçimde kardeşiniz öz evladınız olarak sizlerin değerli oylarınızla Milletvekili olarak Ankara'da sizleri mahcup etmeden temsil edeceğim. Bunun sözünü de veriyor, bu işi de hep beraber başaracağız bunu da canı gönülden inanıyor, bunu başaracak güçteyiz.

Mevlam ne Eylerse  güzel eyler. Biz yola çıktık, Milletvekili olduğumuz da yol güzergahımız da bu yol üzerinden olacak. Sizlerin bir tarafı amcam, bir tarafımda akrabam oluyorsunuz. İnşallah Allah nasip ederse Milletvekili olduğum bana ulaşmak zor olmayacak, bunu da göreceksiniz

İki dönem Bafra Belediye Başkanlığı ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış amcam Zihni Şahin'in öz yeğeniyim. Bu nedenle sizlerin de öz evladı, öz yeğeni ve kardeşi oluyorum. İnşallah bu seçimde BBP Samsun 1. sıradan Milletvekili Adayı olarak şahsıma vereceğiniz her kıymetli oyunuza talibim. 

Milletvekili olmak için 60 ile 70 band arasında oy ama biz daha yüksek oy alacağımızı düşünüyorum. Bölgemizden, 130 bin oy oranı tutturacağız. Bu da bize nasip olacak inşallah. 

BBP Samsun'dan Bafra'dan 1. sıra Milletvekili Adayı olmam gittiğimiz her yerde olumlu karşılanıyor. BBP Samsun Bölgesinden 9 Milletvekili adayı çıkarması güzel bir şey. Benle birlikte ilk 3 sırada güçlü Bölgeyi tanıyan Milletvekili Adayı arkadaşlarımız da var, onlarla birlikte oy potansiyelimiz daha yükseliyor. Bu da BBP olarak bizleri umutlandırıyor. Hayırlı olması için adım atmamız gerekiyordu 

Biz adımımızı Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız dedik ve attık. Sizlerin de bu adıma karşılık vereceğinizi düşünüyorum. Sizlerin değerli oylarınız ve  desteklerinizle birlikte  bu yolu aşıp Samsun, Bafra ve Bölgemiz için hizmet yarışını başlatacağız. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin: Bafra'nın Öz Evladı Olarak Samsunumuz, Baframız Ve Bölgemiz İçin Varız Hazırız Dedik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 10
User defaultYorum Id: 176705
28 Nisan 2023
10:01
  • Yorum Id: 176705
  • 28 Nisan 2023
  • 10:01

Oyum bafranın öz evladına

User defaultYorum Id: 176593
27 Nisan 2023
08:01
  • Yorum Id: 176593
  • 27 Nisan 2023
  • 08:01

Sülalenden başkası sana oy vermez boşuna masraf etme. hayatımda ilkkez gördüğüm birisin

Cevap
  • Yorum Id: 176686
  • 27 Nisan 2023
  • 23:20

Demek sen depremzedesin yeni geldin şehre

User defaultYorum Id: 176610
27 Nisan 2023
09:39
  • Yorum Id: 176610
  • 27 Nisan 2023
  • 09:39

Destici denilen adama ve partisine oy yok. herkez pastadan pay koparma derdine düşmüş sizin akp yi mı desteklemeniz gerekiyor yoksa sinan ogani mı? ancak siyasetçiler için menfaat herşeyin üzerindedir. rahmetli muhsin yazıcıoğlu hariç.

Daha Fazla Yorum