BAFRA

Bahadır Şahin: Bafra Bizi Bağrına Bastı

 
 1904
Bahadır Şahin: Bafra Bizi Bağrına Bastı - BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin “Tütüncüler, Evrenuşağı ve Sürmeli köyü sakinleri bizi bağrına bastı.” dedi.
Bafra Haber

 |  - BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin “Tütüncüler, Evrenuşağı ve Sürmeli köyü sakinleri bizi bağrına bastı.” dedi.

Bahadır Şahin, seçim çalışmaları kapsamında şehirdeki mahalle ziyaretlerine başladı. Tütüncüler, Evrenuşağı ve Sürmeli Mahallelerini ziyaret eden Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek, Parti'sinin vizyon ve misyon çalışmalarını anlattı. “Ben Sizlerin Adayıyım Baraj Sıkıntımız Yok”

BBP Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında, “Büyük Birlik Partisi'nin 30 yıl sonra Samsun'unuzdan 1. Sıradan Bafralı bir Aday çıkarması, Samsun için, Bafra için çok büyük bir şanstır. Bafra ve bölgemizin sorunlarını şahsım içten içe yakinen bilmektedir. Bu seçimde partimiz Cumhur ittifakından girdiği için, baraj sıkıntımız bulunmamaktadır. 75 bin oy alırsak sizleri mecliste temsil edeceğim. Bu seçim Bafra ve bölgesine çok değer verdiğim bir seçim, var olan bir sıkıntıyı gidermek bizlerin boynun borcu olacaktır. Baraj sorunu olmayan bu seçimde 75 Bin Oy ile halkımı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu süreçte desteklerinizi istiyorum. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Erdoğan'dır. Büyük Birlik Partisi, Cumhur ittifakını desteklemektedir.  Partimizin Cumhurbaşkanı Adayı, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Desteci'nin kararları doğrultusunda, Adayım kesin ve net Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Vatandaşlarımız oy kullanırken ilk sırada olan BBP'si amblemine oyunu verecek, Cumhurbaşkanı olarak ta Recep Tayyip Erdoğan ismine evet mührünü basacaklardır. Oylarınız sizden olacak, gönülden hizmet ise bizden olacaktır” dedi.

Milletvekili 1.'ci sıra adayı Bahadır Şahin'i ziyaretlerinde yalnız bırakmayan, BBP Bafra ilçe Başkanı Turan Bayraktar ise konuşmasında, “Bafra'dan 1.ci sıradan Milletvekili Adayı olan genç Dinamik  kardeşimiz, Bafra'nın öz evladı, kıymetli vekil adayımız Bahadır Şahin beyefendiyi bu süreçte yalnız bırakmayacağımıza canı gönülden inanıyorum. “BBP Samsun 1.'ci Sıra Milletvekki Adayımız Bahadır Şahin kardeşimizi sizlerin destekleriyle Ankara'ya gönderdiğimiz de Samsun’umuzu, Bafra’mızı ve bölgemizin Milletvekili olarak temsil edecek, inşallah buna canı gönülden inanıyorum. Sizleri Ankara'da kesinlikle mahçup etmeyecek bir karakterde birisi, geçmiş yıllarda Bafra'da iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış, Samsun'da ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Zihni Şahin başkanımızın yeğenidir ve Zihni Başkanımızın izinden gitmektedir. Allah yolumuzu açık eylesin. Mahalle sakinlerine bizleri coşkulu bir kalabalık ile karşıladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin: Bafra Bizi Bağrına Bastı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 5
User defaultYorum Id: 176122
22 Nisan 2023
23:15
  • Yorum Id: 176122
  • 22 Nisan 2023
  • 23:15

1. sıra baframıza yakışır tam destek

User defaultYorum Id: 176077
22 Nisan 2023
15:10
  • Yorum Id: 176077
  • 22 Nisan 2023
  • 15:10

Bizde millet ittifakına oy veriyoruz bakıcaz baraj sorunun var mı yok mu??

User defaultYorum Id: 176042
22 Nisan 2023
01:39
  • Yorum Id: 176042
  • 22 Nisan 2023
  • 01:39

Başkanlık oyum kemal kılıçtaroğlu. milletvekili bbp oyum

Daha Fazla Yorum